Aleargă pentru viată 2016

Într­un timp în care viaa ne aleargă permanent, noi am hotărat să te invităm să alergi TU pentru o viată! Aadar, Liga Studenilor Electroniti dă startul celei de­a VII­a ediii a crosului caritabil „Aleargă pentru viată!”. Evenimentul va avea loc pe data de 7 mai 2016 în incinta rectoratului Universitătii Politehnica din Bucureti.

Cu o tradiie de peste 6 ani, crosul caritabil a strâns, de la an la an, peste 100 de participani din toate categoriile de varstă în lupta pentru o nouă ansă. „Aleargă pentru viată” reprezintă o sperantă pentru oamenii cărora viaă le­a oferit mai multe momente de cumpănă i tristee. De­a lungul celor ase ani, am reuit să aducem un zâmbet pe buze persoanelor sprijinite i să contribuim la recuperarea lor medicală.

Anul acesta ne indreptăm atenia către o noapte tragică ce nu va fi dată uitării prea curând: 30 octombrie 2015. Nimeni nu a uitat dezastrul petrecut în clubul Colectiv, schimbând cursul vieii celor peste 100 de victime i a familiilor sale. De aceea, încercam să readucem la viată un tanăr în varstă de numai 19 ani, supravieuitor al incendiului de la Colectiv. Popescu Mihai, dei suferă de parapareză spastică, afeciune neurologică ce se caracterizează prin paralizia membrelor inferioare, descoperită la vârstă de ase luni, nu a lăsat boală să­i împiedice dorină de a duce o viată normală, fiind prezent la concert. Rănile fizice cauzate de incendiu nu au fost foarte grave: acesta i­a lăsat urme la nivelul mâinilor, pieptului i feei, mai grave fiind insă cele emoionale.

Vieile a zeci de oameni au fost curmate într­o clipă de neatenie, aceeai clipă care a presărat traume i răni fatale pentru supravieuitori. Aadar, pentru că un astfel de dezastru nu poate fi uitat, pentru solidaritatea de care a dat dovadă poporul, indiferent de generaie i, mai ales, pentru Mihai, vă invităm să vă alăturati demersului nostru de a­i oferi acestuia o viată mai bună, dar i pentru a dovedi că acea noapte sumbră nu a fost uitată. Accesul la eveniment se face pe baza achiziionării unei brăări în valoare de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, putei accesa paginile www.facebook.com/AleargapentruViata/ sau www.aleargapentruviata.ro 

Search