”The Masterpiece Experience”, show-ul epic al anului, reuneste fani din peste 10 tari la Bucuresti!

Pe 27 aprilie, cand la Sala Palatului va avea loc concertul ”The Masterpiece Experience”, fani din peste 10 tari si de pe mai multe continente vor fi prezenti la Bucuresti pentru a urmari show-ul care aduce orchestra simfonica in secolul XXI si ofera o uluitoare experienta artistica prin mix-ul ”dintre acustic si electronic”, dar si imbinarea unor capodopere ale muzicii de film cu efecte coregrafice, jocuri de lumini si lasere, proiectii grandioase si un concept foarte original.

 Fani ”The Masterpiece Experience” din Mexic, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Germania si Danemarca, Olanda, Suedia, Italia, Polonia si Ungaria se vor afla alaturi de publicul din Romania la concertul din 27 aprilie, care a impresionat pana acum publicul din Europa si Statele Unite nu numai prin modul sau de realizare artistica, ci si prin faptul ca este cel mai inovativ si cel mai avansat concert de muzica de film din Romania, din punct de vedere tehnologic, dar si unul dintre putinele spectacole din lume care foloseste la scara larga suport tehnic si informatic pentru a potenta efectul artistic.

  Succesul international de care se bucura show-ul produs de Ciprian Costin, roman din Iasi, dar stabilit la Los Angeles, nu este o surpriza si pentru acesta.  18.993.404 de minute de muzica – atat reprezinta in cifre vizualizarile pe care le-a avut pana acum ”The Masterpiece Experience” pe canalul sau de youtube, adica echivalentul unei persoane care, timp de 36 de ani, asculta continuu muzica.

         Reteta acestui succes a fost simpla, dupa cum declara Ciprian Costin intr-un interviu pentru www.coolturamall.ro: ”Gasim si lucram cu cei mai buni specialisti din lume care pot ajuta si sunt entuziasmati de proiect si facem un show care sa ne placa noua, in primul rand. Ne intrebam: daca am fi noi in sala, ce ne-ar placea sa vedem si sa ascultam live? Dupa ani, am descoperit ca aceasta tehnica era folosita si de Steve Jobs la Apple. iPod-ul a fost creat de ingineri pasionati de muzica”, spune Ciprian Costin, producator, compozitor, pianist, dirijor, dar si absolvent de Informatica.

         Cea de-a treia editie ”The Masterpiece Experience: Interstellar & Dark Knight”, prezinta o poveste science-fiction cu narator, inspirata din ”Odiseea” lui Homer. Toate piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisa de Thomas Bergersen si muzica de film compusa de Hans Zimmer (”The Dark Knight”/ “Cavalerul negru” si ”Interstellar”/“Interstellar – Calatorind prin Univers”), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de razboi, ce reuneste mai multe culturi si prezinta societatea umana dintr-o perspectiva unica. Recrearea in concert a pieselor muzicale este realizata in colaborare cu celebrul compozitor castigator al Premiului Oscar Hans Zimmer pentru ”The Dark Knight” si Thomas Bergersen, de la celebra casa de productie muzicala ”Two Steps from Hell”.

Biletele la concertul ”The Masterpiece Experience” de pe 27 aprilie, de la Sala Palatului se pot achizitiona de pe www.vreaubilet.ro si de la casa de bilete a Salii Palatului. 

Search