OPEN DOORS Marathon Christmas shopping for jobs @Genpact

Luna decembrie inseamna mai mult decat atmosfera festiva, spectacole de luminite colorate, brazi, delicatese si cumparaturi facute in ritm alert. Inseamna emotie, daruri si vise implinite. Daca visul tau de sfarsit de an este obtinerea unui job, te provocam sa te opresti o clipa, sa privesti cu atentie frumusetea din jur si sa te bucuri de oportunitatile de cariera ivite. Dar nu oriunde, ci la targul de Craciun Open Doors Genpact: Christmas shopping for jobs @Genpact.

Compania GENPACT s-a alaturat initiativei noastre si te invita pe 11 decembrie, in intervalul orar 10.00-14.00, la sediul sau din Bucuresti pentru a interactiona cu ei, pentru a le cunoaste mediul de lucru si pentru a-ti oferi informatii despre oportunitatile de cariera si job-urile disponibile.

Daca esti vorbitor de limba germana la nivel mediu sau avansat (B2 C1) si iti doresti sa lucrezi pentru una dintre cele mai importante companii la nivel international, inscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/open-doors-genpact-bucuresti/ si cunoaste echipa Genpact!

Implica-te activ in prezentarea pe care o vor sustine si fa-te remarcat in fata posibililor tai angajatori!

Genpact te asteapta cu “plase pline” de oportunitati de cariera!

 

Despre Open Doors Marathon:

Proiectul Open Doors Marathon, marca Inspire Group (www.inspiregroup.ro), continua sa sprijine tinerii aflati la inceput de drum, motivati sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala.

Pentru informatii suplimentare despre proiect, acceseaza site-ul  http://buzzcamp.ro/opendoors/.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search