Christmas Rock Fest în Silver Church

Phoenix Entertainment prezintă prima petrecere de Crăciun dedicată fanilor muzicii rock, din care nu vor lipsi distracția, cadourile și muzica de calitate. Cargo, Trooper și Mike Terrana vor asigura o atmosferă incendiară într-un festival care se anunță a fi ultima strigare pentru rockeri pe anul 2013.

Pe 15 decembrie, încălzirea va fi asigurată de StoneLight și Pseudonoise, iar apogeul nopții va fi atins de Cargo, una dintre trupele bastion al rockului românesc, care va susține un concert special din care nu vor lipsi colindele, pe lângă binecunoscutele „Ziua Vrăjitoarelor”, ”Batacanda”, „Călare pe motoare” sau „A 5-a dimensiune”.

Pe 16 decembrie, Trooper va oferi un recital extraordinar și plin de energie, așa cum obșnuiește de 15 ani încoace. Fanii vor cânta alături de băieți, unele dintre cele mai frumoase piese deja înscrise într-un catalog de elită al muzicii românești: „Strigăt”, „Tari ca munții”, dar și piese de pe cel mai recent album „Atmosfera” care se bucură deja de o largă apreciere în rândul fanilor.

Tot pe 16 decembrie, Mike Terrana va sosi la București cu cea mai nouă trupă a sa, Terrana band, susținând aici unul dintre primele sale concerte din lume. Trupa va furniza o doză de energie și bună dispoziție cu stilul său rock’n’roll plin de vigoare. Prin muzica lor, Mike, Fabri si Alberto doresc să transmită un mesaj pozitiv: „Viața este asemenea unei călătorii fără întoarcere. Odată ce ai pornit la drum, trăiește-o, iubește-o și dă tot ce ai mai bun în tine, indiferent de ceea ce cred cei din jur”. Mike Terrana este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni și mai versatili toboșari din lume, abordând atât genuri precum power metal sau hard rock, cât și muzică simfonică și clasică.

În plus, pentru că nu poate avea loc o petrecere de Crăciun fără daruri, fiecare posesor de bilet va primi un cadou semnat de toți artiștii prezenți la Christmas Rock Fest, iar  primele 200 de bilete sau abonamente cumpărate vor intra într-o tragere la sorți pentru sesiuni de meet and greet cu formațiile participante la festival.

Biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești si online pe www.eventim.ro  sub formă de abonament la pretul de 90 de lei până pe 14 decembrie. Se pot achiziționa și bilete separate, pe fiecare zi, la preturile de 60 de lei (până pe 14 decembrie) și 65 de lei în ziua concertului, la intrarea în sala de spectacol.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search