PETRE GEAMBASU si DOINA SPATARU – un tandem artistic de elita

Gala Aniversara Petre Geambasu incununeaza 50 de ani de activitate artistica, in cadrul unui spectacol de inalta tinuta, care va avea loc pe 29 octombriela Sala Palatului.Aceasta poveste de succes a fost scrisa de Petre Geambasu avand alaturi de el un al nume apreciat si respectat al scenei romanesti: doamna Doina Spataru. 

Despre destinul artistic comun solista vorbeste cu vibranta emotie: „de exact 34 de ani am impartim scena cu tot ce inseamna ea: munca, emotii, satisfactii, bucurii”. Sunt ani care au trecut, cu bune si rele si au insemnat „concerte si contracte minunate, acasa, printre spectatorii nostri pe care ii respectam si care prin aplauzele lor ne mentin si ne umplu inima de bucurii; ca si in afara tarii, peste mari si tari, printre oameni incantati ca venim din Romania, care la randul lor ne sustin prin aplauze.”

La ceas aniversar si in asteptarea concertului din 29 octombrie vreau sa asigur atat pe Petrica cat si pe toti colegii din formatie, de toata aprecierea si consideratia  mea si, asa dupa cum spunea primul nostru duet, sustinut impreuna, in ’79 –“N-am uitat!”… nimic din toata activitatea noastra artistica,” a incheiat Doina Spataru.

In seara zilei de 29 octombrie alaturi de Petre Geambasu va fi pe scena ca de fiecare data in ultimii 34 de ani vedeta Doina Spataru. Cei doi vor evoca amintiri, cu piese din perioada timpurie a duetului, precum „Nu am uitat” sau „El Lute” –  chiar prima piesa interpretata in formula de duet, in 1979.  Tranzitia catre perioada contemporana va fi realizata prin intermediul unui segment al spectacolului pe parcusul caruia Doina Spataru alaturi de solistele Orchestrei „Petre Geambasu Show Band” cunoscuta Anca Turcasiu, precum si Marcela Scripcaru si Elena Niciu.

Nume simbol al generatiei de aur a muzicii usoare romanesti, PETRE GEAMBASU va oferi publicului, alaturi de orchestra care ii poarta numele, un eveniment pe masura ocaziei jubiliare: “Pregatim un spectacol de elita, complex si impozant, care va dura mai bine de doua ore, cu orchestra ce a pregatit un repertoriu deosebit si cu invitati speciali: Paula Seling si Calin Geambasu”, spune artistul.

Pentru publicul din Romania spectacolul aniversar din 29 octombrie inseamna sansa de a asista la un show de exceptie si de a vedea in actiune formula de succes care, din 1978 incoace a cucerit, sub atenta indrumare a maestrului PETRE GEAMBASU, spectatorii din Germania, Spania, Polonia, Emiratele Arabe, Rusia, Elvetia, Turcia, Finlanda, Suedia, SUA si a fost punctul de atractie pentru seri de neuitat in nenumarate croaziere de lux.

De mai bine de 7 ani Orchestra „Petre Geambasu Show Band” este prezenta si in platoul indragitului spectacol TV „Dansez Pentru Tine”. In formula actuala a Orchestrei Petre Geambasu sunt prezenti cativa instrumentisti cu care artistul a plecat la drum, cu mai bine de 25 de ani in urma, alaturi de o noua geneartie de instrumentisti performanti. Petre Geambasu subliniaza ca „prietenia, disciplina, calitatea repertoriului sunt valorile fundamentale care au asigurat continuitatea si succesul acestui proiect”.

Pentru spectacolul aniversar din 29 octombrie dela Sala Palatuluise pun in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 –  120 lei

Categoria 2 – 100 lei

Categoria 3 – 80 lei

Categoria 4 – 60 lei

Categoria 5 – 40 lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasescla Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro si  www.blt.ro.

Acest articol fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 

 

 

 

Search