A inceput „sezonul greu” si pentru studenti. Oferta de bilete la concertul Queensryche si Maximum Rock Festival se prelungeste!

A inceput „sezonul greu” si pentru studenti si tocmai de aceea, organizatorii Maximum Rock Festival si ai concertului Queensryche s-au decis sa le faca o bucurie fanilor si sa nu modifice inca preturile la cele doua evenimente.

Incepand cu 1 octombrie 2013, biletele si abonamentele la festival si la concert urmau sa aiba un pret diferit, dar avand in vedere faptul ca organizatorii au fost deja contactati prin mail de foarte multi studenti care au precizat printre altele ca nu au ajuns sa-si cumpere bilet, am decis sa prelungim perioada actuala de “taxare”.

Astfel, biletul individual la Maximum Rock Festival va ramane la acelasi pret – 90 de lei – pana pe data de 4 octombrie 2013. Abonamentul isi va pastra si el pretul – 160 de lei – tot pana pe 4 octombrie. Oferta este valabila pana pe 4.10.2013, ora 16:00.

Fanii Queensryche se vor bucura de acelasi tratament, beneficiind de o prelungire a perioadei actuale de taxare. Pana pe 7 octombrie la ora 16:00, biletele vor costa tot 98 de lei!

Maximum Rock Magazin si Promusic Events, in colaborare cu XLab Solutions, vin in intampinarea dorintelor fanilor autohtoni si ii incurajeaza sa isi procure bilete la evenimente.

*******
Reamintim ca MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 4 octombrie
100 lei: in perioada 5 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 septembrie – 4 octombrie
175 lei: in perioada 5-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

*****************
Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock si sustinut de Ciuc Premium
Producator: Nelu Brindusan
Contact: festival@maximumrock.ro

 

********
Noul album semnat de americanii de la QUEENSRYCHE, intitulat “Queensryche” va fi lansat oficial in Romania in data de 20 octombrie 2013, cu ocazia unui concert special pe care formatia il va sustine la Turbohalle din Bucuresti. 

 

Search