Bilete cu 50% reducere pentru concertul REDNEX din Hard Rock Cafe, de vineri până duminică

De vineri până duminică biletele pentru concertul Rednex din Hard Rock Cafe vor putea fi cumpărate cu 50% reducere. Astfel, cei care achiziţionează bilete în perioada mai sus menţionată vor plăti doar 100 lei (în loc de 150), pentru un bilet cu loc în faţa scenei, 50 lei (în loc de 90) pentru un bilet cu loc în sală şi 30 lei (în loc de 60) pentru un bilet fără loc.

 

Promoţia este valabilă în reţeaua magazinelor Biletoo: Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi online pe Biletoo.ro şi BLT.ro

 

„Cotton Eye Joe,” piesa ce a consacrat trupa REDNEX nu va lipsi din recitalul pregătit pentru întâlnirea cu publicul din România, de pe 11 octombrie. Cei care vor ajunge în seara cu pricinala HardRockCafe vor dansa şi pe ritmurile binecunoscute ale melodiilor: „Hold Me For A While”, “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc

 

REDNEX s-a lansat în 1994 şi s-a bucurat de un succes ameţitor graţie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”.

Formaţia MANFELLOW va cânta în deschidere.

 

Pentru concertul REDNEX & MANFELLOW programat pe 11 octombriela Hard RockCafe preţurile valabile în timpul promoţiei care începe vineri la ora 00.00 şi se încheie duminică la ora 24.00 sunt următoarele:

Categoria I promoţie (4-6 octombrie) – 100 lei – loc la masă, în faţa scenei 
Categoria II promoţie (4-6 octombrie) 50 lei – loc la masă, în sală

Categoria III promoţie (4-6 octombrie) –  30 lei – fară loc 

 

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto. 

Acest articol fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 

 

 

 

 

 

Search