Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2014: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).

 

Noi confirmari completeaza afisul editie din 2014 a festivalului Rockstadt Extreme:

pe scena de la Rasnov vor ajunge DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).

 

DAGOBA (Franta) se numara printre formatiile de top de pe scena new metal franceza, criticii spunand adesea ca muzicienii, animati de ambitie, talent si devotament rivalizeaza cu Gojira. Showurile DAGOBA degaja forta pura si energie dezlantuita prin intermediul riffurilor furioase, pasajelor expresive si soundului ravasitor.

 

http://youtu.be/sOkxIa4Srfc

 

MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) se manifesta in peisajul death-ului melodic scandinav si convinge printr-o abordare tipica pentru acest curent, inviorata de riffuri apasate, armonii foarte tehnice, pasaje agresive cu tranzitii distonante, solouri de clape si sample-uri neconventionale ce imbogatesc identitatea sonora a formatiei.

 

http://youtu.be/YH–1jMRfGI

 

GRANDEXIT (Suedia) vine tot din peisajul scandinav si propune celor care vor fi prezenti la Rockstadt Extreme Fest 2014 un thrash metal modern cu influente prog si o interpretare vocala agresiva si plina de personalitate.

 

http://youtu.be/icljFe73LFs

 

Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:

 

 

9 septembrie 2013 – 31 decembrie 2013: 100 lei

1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei

14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

 

Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.

 

 

KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, sunt celelalte trupe deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014.

 

 

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro

Search