The Hourglass: sambata, pentru prima oara la Bucuresti!

Sambata asta, incepand cu ora 20.00, amatorii de melodic, gothic, heavy,  power si symphonic metal sunt invitati in Club Ageless (Bucuresti) la un concert inedit – patru formatii, patru voci feminine, o seara deosebita cu The Hourglass, Stonelight, Apotheoses si Inbound!

 

Aparuta relativ recent (in 2010), trupa The Hourglass ajunge pentru prima data in capitala, intr-un show ce va marca si ultimul examen scenic inaintea celor doua concerte pe care clujenii le au programate spre sfaristul acestui an, in Germania!

 

Despre concertul de sambata, Alma Vomastek, membru fondator The Hourglass, a declarat:

 

„Salutari de la Cluj! Suntem nerabdatori sa ne prezentam publicului bucurestean pentru prima oara! Venim cu un program complet, vom canta tot ce se va putea asculta pe albumul nostru de debut care va fi lansat in februarie 2014. O doza zdravana de electro-symphonic, livrata direct la Ageless Club, pe 5 octombrie. Speram sa ne vedem in numar cat mai mare la aceasta editie Metal Under Moonlight, va asteptam cu drag!”.

 

Concertul Inbound, Apotheoses, Stonelight si The Hourglass va avea loc sambata 5 octombrie, in Club Ageless (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti). Ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului), pret bilet: 20 lei (biletele se vor vinde numai la intrarea in club, in seara concertului).

 

Concertul face parte din seria Metal Under Moonlight, care va include si concertul de sambata 16 noiembrie 2013, cu Syn Ze Sase Tri (bloodstained black metal/Timisoara), Neokhrome (cosmic black metal/Ungaria) si Kamen (thrash metal), tot in Club Ageless.

 

 

Detalii despre cele 4 formatii:

 

THE HOURGLASS (symphonic gothic metal/Cluj-Napoca)

 

https://www.facebook.com/TheHourglassRomania

http://www.youtube.com/user/alma20vomastek

 

 

STONELIGHT (melodic heavy metal/Bucuresti)

 

https://www.facebook.com/StoneLightBand

http://www.youtube.com/watch?v=mu02G_VErjY

 

 

APOTHEOSES (symphonic power metal/Bucuresti)

 

https://www.facebook.com/ApotheosesRO/info

http://www.youtube.com/user/ApotheosisRO

 

 

INBOUND (heavy rock metal/Bucuresti)

 

https://www.facebook.com/pages/Inbound/446629458765803

http://www.youtube.com/watch?v=61ne9J5A-AU

 

 

Paginile oficiale ale evenimentului:

 

https://www.facebook.com/events/497933316963509

http://www.letsrock.ro/mum

 

 

Search