VUNK anunta presale la biletele pentru cel mai mare concert al lor

Vunk anunta debutul vanzarilor de bilete pentru cel mai mare concert al trupei in 2013 cu o premiera absoluta: este prima trupa din Romania care le da posibilitatea fanilor sa-si cumpere bilet electronic, pe care sa-l printeze acasa, la fel ca la toate marile concerte europene.
Concertul VUNK se numeste 31013 #asasishow, cu trimitere la cel mai recent single al trupei, si va avea loc la Sala Polivalenta pe 3 octombrie.
Baietii promit o productie mult mai mare si mai spectaculoasa decat precedentele doua concerte (Polivalenta 2012, Otopeni 2011) si le ofera fanilor posibilitatea de a cumpara bilete cu pret promotional.
Pana la data de 1 septembrie, puteti cumpara bilete Avon Fan Zone la un pret special (40 ron in loc de 79 ron). Exista reduceri de pret si pentru:– biletele VIP (190 ron in loc de 240 ron)– categoria a II-a (50 ron in loc de 89 ron)– categoria a V-a (15 ron in loc de 30 ron)
Show-ul a carui durata este programata sa depaseasca doua ore va avea ca tema formula fericirii, iar spectatorii vor fi invitati sa faca experimente intr-un laborator urias care nu va include doar hiturile VUNK, ci si integrari tehnologice de ultima ora.

Biletele electronice pot fi cumparate de pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro.Pentru cei care prefera versiunea clasica de bilet, acestea pot fi achizitionate din reteaua offline, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate “bilete.ro” si casa de bilete a Salii Palatului.
3 oct 2013, Sala Polivalenta. Concert VUNK

Search