Ce surprize le pregatesc fanii celor de la BZN?

Cei de la BZN revin la Bucuresti in aceasta toamna pentru un nou concert la Sala Palatului. Cum au aflat, fanii s-au grabit sa-si rezerve cele mai bune locuri in sala, pentru a fi cat mai aproape de idolii lor! Pana aici nimic neobisnuit. Partea cea mai frumoasa este ca acestia deja le pregatesc niste surprize celor doi artisti ce compun celebra trupa.

La concertele de anul trecut, fanii au profitat de intalnirea cu Jan si Anny si le-au adus pe langa flori, si o multime de cadouri. Au primit de la unii dintre cei mai mari fani ai lor niste superbe costume populare. Acestea fusesera alese cu grija de catre domnul Aurel si sotia sa: „Abia asteptam sa le dam aceste costume populare. Am stat mult pana sa le alegem pe acestea, am aflat chiar si ce masuri poarta artistii si am cautat ceva care sa le vina. Suntem cei mai mari fani si mergem la toate concertele lor!” spuneau anul trecut cei doi fani ai olandezilor. De data aceasta, se pare ca fanii celor doi le pregatesc artstilor o invitatie la un barulet pe care l-au denumit chiar „BZN”!

 

     Cei de la BZN au o multime de fani nu doar in Romania, ci in toata lumea, care ii iubesc pentru simplitatea si modestia cu care isi interpreteaza piesele, dar cel mai mult pentru amintirile pe care le retraiesc ascultand melodiile lor. Dragostea dintre fani si celebra trupa este insa reciproca, deoarece BZN le ofera acestora cate o surpriza de fiecare data cand concerteaza, artistii coborand dupa fiecare spectacol in foayer, unde stau de vorba cu fanii, se fotografiaza cu ei si le ofera autografe, fiind printre putinii artisti care fac asta pentru admiratorii lor.

 

     Biletele pentru concertul din 25 Octombrie costa intre 50 si 300 de lei si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

 

Search