Roots Revival Romania și Cărturești te provoacă la cultură

Roots Revival Romania este proiectul celor 7 muzicieni din 7 țări, care, după o călătorie de 7 zile prin Maramureș, se întâlnesc pe scena Sălii Radio, într-un concert de final, în care reinterpretează muzica tradițională din România. Concertul va avea loc luni, 19 august la Sala Radio din București.

 

Împreună cu Librăriile Cărturești, Roots Revival Romania provoacă publicul bucureștean să aleagă cultura. Astfel, cei care vor face cumpărături din Libraria Cărturești Verona (strada Arthur Verona 13-15) în acest weekend (sâmbătă sau duminică – 17-18 august) pot primi una dintre cele 100 de invitații duble la concertul Roots Revival Romania, de luni, 19 august.

 

Roots Revival Romania este un experiment intercultural, care îndeamnă la întoarcerea la rădăcini și la cultură, inițiat de Asociația Interculturală de Tradiții, în coproducție cu Radio România și TVR 2, sprijinit de Ambasada Libanului, Ambasada Armeniei, Culture Ireland și Cărturești. Biletele la concert sunt disponibile prin Rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro.

 

Mai multe despre Roots Revival Romania puteți afla aici: https://www.facebook.com/RootsRevivalRomania.

Search