Summer Well – festivalul distractiei

Celebrul festival de pe Domeniul Stirbei se apropie cu pasi repezi. Fara indoiala, fanii muzicii bune tropaie de bucurie la gandul ca, in curand, ii vor vedea pe artistii lor preferati pe meleagurile patriei noastre.  

Desfasurat sub motto-ul „Un festival ca o vacanta”,  Summer Well aduce un concept nou pe piata din Romania, saturata de evenimente care strang pe afise formatii care fie au mai pasit pe la noi de foarte multe ori, fie apartin unor genuri promovate excesiv in detrimentul altora.  

Line-up-ul editiei din 10 si 11 august 2013 arata in felul urmator:

  • Suede, The XX, The Courteeners, The Vaccines, Everything Everything, Spector, The 1975, Alunageorge, Eugene McGuinness, The Family Rain si multi alti artisti pe care ii gasiti aici.

Festivalul este o alternativa la evenimente asemanatoare care se desfasoara in Bucuresti, intre betoane, oferind prilej de desfatare prin peisajul superb de la locatia Domeniului Stirbei din Buftea. Atmosfera lejera, oamenii „hip” si „trendy” care iau parte la festival, preturile acceptabile si frumusetea imprejurimilor fac din Summer Well un eveniment la care trebuie sa participi macar o data in viata.

Sursa: www.maximumrock.ro
Sursa foto: Facebook

Search