Atrocity, o noua formatie confirmata pentru Maximum Rock Festival

Dupa THE 69 EYES si MY DYING BRIDE, formatii ce vor participa in ziua a doua la  MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013 (26 octombrie), a venit momentul sa anuntam prima formatie confirmata pentru data de 25 octombrie: ATROCITY, formatie ce va sustine pentru prima data un concert la Bucuresti!

Formatia germana ATROCITY este una dintre cele mai iubite trupe de metal din Europa. Cu o cariera de peste 28 de ani in spate (intemeiata in 1985), Atrocity reprezinta unul dintre acele grupuri „cult” care reuseste sa surprinda cu fiecare lansare. Nu exista gen „greu” cu care germanii sa nu fi experimentat. De la death tehnic, la black, industrial, simfonic si gotic, tot ce a fost mai abisal in metal a fost sondat fara remuscari de Atrocity.

Fiecare dintre cele 8 albume ale trupei are o identitate aparte si marcheaza un moment in evolutia grupului, care are o poveste inedita. Membrii sai mai fac parte dintr-o formatie – si anume Leaves’ Eyes, unde canta cu precadere metal simfonic alaturi de Liv Kristine, sotia vocalistului Alexander Krull.

Anul 2013 marcheaza lansarea discului „Okkult” al formatiei Atrocity, primit cu bratele deschise de intreaga comunitate metal. Materialul este unul dintre cele mai apreciate ale anului si a primit numai recenzii pozitive. Atrocity ajunge pentru prima data la Bucuresti in data de 25 octombrie 2013, unde isi la lansa oficial noul material, in cadrul festivalului Maximum Rock de la Bucuresti.  

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti. In cele doua zile de festival vor urca pe scena atat formatii straine, cat si formatii autohtone. Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.  

Bilete pentru o singura zi:

  • 90 lei pana la data de 30 septembrie

  • 100 lei in perioada 1 – 24 octombrie

  • 115 lei pentru ziua de 25 octombrie

  • 125 lei pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente:

  • 145 lei pana la data de 31 august

  • 160 lei in perioada 1 – 30 septembrie

  • 175 lei in perioada 1-24 octombrie

  • 200 lei in perioada 25-26 octombrie

IMPORTANT: Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity etc. Pentru aceasta cei interesai trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Search