30.000 de vizitatori la Bucharest Wheels Arena 2013

Peste 400 de masini si motociclete si-au etalat sutele de cai putere in fata unei audiente de peste 30.000 de spectatori, in cele trei zile pline de adrenalina ale BUCHAREST WHEELS ARENA 2013.  

Prezenta a peste 100 de producatori internationali de piese si accesorii, simulatoare si pit stop de Formula 1, precum si demonstratiile de stunt bike, BMX, skate, drift, off road, supermoto sau rally cars, au intregit acest concept unic in Europa – BUCHAREST WHEELS ARENA, care si-a confirmat, in perioada 24-26 mai 2013, statutul de cel mai mare festival auto/moto si de sporturi extreme din Romania, eveniment organizat de Arena Events si Romexpo, powered by Auto Total Business Show.  

„Numarul mare de spectatori – cu 10.000 mai multi decat la prima editie, de anul trecut, ne-a atestat faptul ca BUCHAREST WHEELS ARENA este un eveniment care poate creste de la an la an. Am reusit sa strangem in cadrul aceluiasi festival cele mai multe discipline din zona auto/moto si de sporturi extreme, ceea ce ne determina sa ne gandim increzatori la editia din 2014, cand vom incerca sa ne apropiem si de partea de expozitie de automobile, de producatori, importatori si distribuitori de autovehicule”, a declarat Corneliu Ladin, producatorul evenimentului.  

BUCHAREST WHEELS ARENA 2013 a avut ca invitati speciali si prezentatori ai evenimentului pe vedetele Antena 1, Razvan si Dani.  

Invitati speciali, vedete si sportivi de la cele mai bune cluburi din Romania au intretinut publicul, pe perioada celor trei zile de festival, cu demonstratii pe una sau mai multe roti. Chris Pfeiffer, multiplul campion mondial si european la „Stunt Bike”, a adus publicul in extaz, si la propriu si la figurat, cu cascadoriile sale pe doua roti, pe o roata si pe langa rotile motorului sau special preparat pentru acrobatii. In pauzele dintre demonstratii, Chris Pfeiffer s-a bucurat alaturi de public de concertul B.U.G Mafia si demonstratiile de off road.  

BUCHAREST WHEELS ARENA 2013 a inclus si o expozitie de tuning auto-moto, in cadrul careia au fost prezentate publicului peste 220 de masini modificate si motoare, apartinand pasionatilor de tuning de la cele mai bune cluburi din tara.  

O premiera si o exclusivitate pentru BUCHAREST WHEELS ARENA 2013 au fost si demonstratiile de supermoto. Clubul Adventure Ride si pilotii Jumba – Catalin Mitachescu, Sasha Tolocenco, Liviu Gheorghe, Sorin Caraiman, Marius Prodan, Alec Dumitrescu, Ilie Tache, Dan Stroe au organizat si simulat o cursa de supermoto pe un circuit special amenajat.  

Si pentru ca BWA – Bucharest Wheels Arena sustine si promoveaza tot ce tine si se sustine pe roti, de la cea de a doua editie nu au lipsit nici demonstratiile de BMX si SKATE, organizate sub forma unor concursuri sustinute de unul dintre partenerii evenimentului –  Monster Energy.  

Mai multe informatii, materiale video si fotografii sunt disponibile pe www.bucharestwheelsarena.ro.

Search