Stefan Stan prezinta noul sau album – Povestea mea

Stefan Stan, prima „Voce a Romaniei”, lanseaza „Povestea mea”, primul sau album produs de Universal Music Romania, album pe care il va prezenta joi, 23 mai 2013, in Hard Rock Cafe

Pentru inregistrarea albumului, Stefan Stan a colaborat cu Smiley si cu echipa lui de la Ha Ha Ha Production. Artistul ne propune un mix de ritmuri, de la blues-pop, rock, piese de club pana la balade, toate cu potential de hit. „De la dragoste la ura, de la tristete la bucurie, de la zbucium la extaz … toate se regasesc in «Povestea mea», un album plin de culoare, sper eu de colectie, la care s-a muncit mai bine de un an!”, spune Stefan. 

Albumul beneficiaza de un turneu de lansare, care se va desfasura pe perioada verii, in 15 orase din toata tara. „Sunt foarte fericit ca pot canta intregii tari «Povestea mea»! Va astept pe toti la concerte unde, alaturi de trupa mea, voi face show-uri live spectaculoase!” a declarat Stefan Stan. 

Biletele pentru concertul lui Stefan Stan de la Hard Rock Cafe pot fi gasite pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro/bilete/  si la Hard Rock Cafe la pretul de 40 de lei acces general cu loc la masa inclus si 60 de lei acces VIP cu loc la masa in fata scenei.

Search