S-a deschis Spice Cafe

Spice Club, una din cele mai populare locaţii din centrul Capitalei, te invită să savurezi un frappe delicios sau o limonadă rece, perfectă pentru după-amiezile toride de vară, într-un peisaj care îţi dezvăluie de la înălţime frumuseţea oraşului. Am deschis Spice Café  special pentru tine!

Am amenajat un spaţiu intim, cu o atmosferă de relaxare şi activităţi recreative (jocuri, ateliere, piese de teatru şi karaoke), în care să te simţi ca acasă. Te aşteptăm de luni până vineri, de la ora 14:00 şi până la ultimul client, să încerci limonada cu ghimbir sau unul din multele cocktail-uri de vară pe care le avem, în timp ce te laşi cuprins de atmosfera istorică de pe Calea Victoriei şi de compania prietenilor tăi.

Preţurile vor fi şi ele pe gustul tău: limonadele 9 lei, frappe-ul 10 lei, cafeaua şi ceaiurile 4 lei, cocktail-urile între 12 şi 15 lei. Ele sunt valabile de luni până vineri seară. In weekend, cortina se deschide şi revenim la petrecerile cu care de 7 ani te-am obişnuit: cea mai bună muzică live şi cele mai amuzante spectacole de improvizaţie.

Te aşteptăm în Spice Café! Uşa noastră este larg deschisă. Geamurile la fel! 

Search