The White Rabbit and The Black Magic Φ Make a Wish!

Cea mai mare petrecere de Halloween din România va avea loc pe 27 Octombrie, la Sala Polivalentă din Bucuresti. Muzica, proiecțiile, filmele și decorurile vor face din această seară un cu adevărat de poveste. Am pregătit o poveste care iese din tiparele clasice ale monștrilor și vârcolacilor și ne-am apropiat mai mult de domeniul magiei și al fantasticului.
Povestea evenimentului o puteți citi pe site-ul nostru aici (http://www.whiterabbitblackmagic.ro/povestea).

Avem plăcerea să anunțăm patru artiști noi ce se alătură line-up-lui deja existent :

Coki |UK | Dubstep 

Coki este un nume obligatoriu din playlistul oricărui fan dubstep. Parte a prestigiosului colectiv Digital Mystikz (alaturi de Mala, Loefah si Sgt. Pokes), Coki este renumit pentru modul în care aranjează liniile de bass, dovadă fiind piese precum Night (alături de Benga), Spongebob (printre primele “dubstep anthems”), Goblin sau Anti War Dub (piesa apărută in filmul “Children of Men”).

http://soundcloud.com/y-u-8/

http://www.youtube.com/watch?v=q7_RV3PFNaI 

MC Strategy | UK | Drum and Bass, Dubstep

Un important membru al scenei Hip Hop din Anglia, făcând parte din grupul Broke’n’£nglish, Strategy a performat alături de cele mai cunoscute nume – Wu-Tang Clan, Snoop Dogg, Busta Rhymes şi mulţi alţii. Abilitatea lui de a crea rime noi, pe loc, e recunoscută de către toţi freestyle-ii din lume, Strategy fiind considerat unul din cei mai buni rapperi pe care Marea Britanie i-a oferit lumii.

În ultimii ani a evoluat şi s-a adaptat la noile cerinţe si tendinţe ale scenei muzicale din UK iar în scurt timp a ajuns unul dintre cei mai prezenţi MC din Fabric (Londra), nelipsind din line-up-ul celor mai importante evenimente din sfera Drum & Bass – Hospitality, Outlook, Warehouse Project, etc.

Colaborarea care i-a cimentat poziţia de unul din cei mai buni MC din UK a fost cu vechiul prieten Dub Phizix, piesa “Marka” devenind rapid una din cele mai bine vândute melodii Drum & Bass din ultimii ani. Din acest moment, colaborările cu nume grele ale scenei muzicii electronice nu au încetat, devenind rapid un adevărat mentor pentru tinerii MC din Marea Britanie.

Mc Strategy va cânta pe 27 octombrie alături de Rockwell.

http://www.youtube.com/watch?v=PKVocc30GSs

https://www.facebook.com/MCStrategy?fref=ts

Chimie | Ro | Hip Hop

Chimie a apărut în fața noastră ca membru al celei mai influente trupe de Hip Hop din ultimii ani – Specii. După un șir lung de concerte, Sold-Out, alături de trupă a venit momentul pentru Chimie de a se reprezenta ca artist solo. În 2012 a lansat primul album solo, “Mambo Siria”, lansarea fiind salutată prin prezența mai multor colegi de breaslă – Bean – Subcarpati, Afo, Flou Rege, Dragonu’, etc.

Chimie va concerta pe 27 octombrie alături de trupa Shadowbox. 

Freqax | RO | Drum and Bass

Freqax este proiectul născut în 2008 prin combinaţia dintre Adrenalină (C9H13NO3) şi Adrian “Weirdo”, intrând în vizorul publicului autohton cât şi internaţional cu seturi explozive şi producţii exceptionale, acestea fiind lansate la cele mai importante label-uri de profil din Europa, primul single lansat pe vinil fiind la Prspct Recordings în Iulie 2009.

În 2012, Adrenalină decide să se retragă din proiect, numele Freqax fiind purtat mai departe de către Weirdo, cu seturi la fel de bune şi piese din ce în ce mai bune.

www.freqax.com

http://www.soundcloud.com/freqax

Line-up : COKI (UK),  ROCKWELL & MC STRATEGY (UK),  ȘUIE PAPARUDE (RO), COMA (RO), SHADOWBOX (RO), TREMOUR (RO), FLESH RODEO (RO) + more to be announce 

Noaptea de Halloween începe cu un calup de 14 filme de animație și ficțiune ce însumează o oră și jumătate de proiecție. Filmele vor putea fi vizioante în foaierul Sălii Polivalente începînd cu orele 20.15, pentru ca de la orele 22.00 Sala Polivalentă să își deschidă porțile sălii mari pentru cea mai mare petrecere de Halloween.

Proiecția de filme este realizată cu sprijinul Kinofest.

Just dare, make a wish! 

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul Național al Copiilor București și la Casieria Metrou Unirii 1 București, cât și pe www.myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta din țară și în magazinul Ollie Gang Shop (Str. Blănari nr. 12, București).

Prețul biletelor în avans este de 30 RON, la intrare, în seara evenimentului, prețul unui bilet achiziționat fiind 45 RON.

Lista oficiilor Poștale semnalizate Bilete.ro:

http://www.bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere

Website:

 http://whiterabbitblackmagic.ro/

Pagina oficială a evenimentului:

http://www.facebook.com/TheWhiteRabbitAndTheBlackMagic

Facebook Event:

http://www.facebook.com/events/443546322363156/

Tumblr

http://www.tumblr.com/blog/whiterabbitblackmagic

Un eveniment organizat de Ghost Town și YaZee

Search