Asociatia Romana de Relatii Publice cauta interni

Asociatia Romana de Relatii Publice marcheaza o saptamana de la debutul unei noi runde de recrutari. Cautam studenti pasionati de comunicare si dornici sa invete direct de la specialisti cum stau lucrurile in domeniul relatiilor publice si ale comunicarii.

Incurajam candidatii sa ne trimita o scurta prezentare personala sau o propunere de proiect, pana pe 4 Noiembrie, ora 12:00, pe adresa de email office@arrp.ro. Candidatii au la dispozitie maxim 500 de cuvinte in care isi pot prezenta motivatia de a face acest internship sau pot propune un proiect propriu care sa fie implementat sub egida organizatiei.

Asteptam inscrieri atat de la studenti la comunicare, jurnalism si/ sau relatii publice, cat si de la tineri pasionati si dornici sa invete cateva din secretele relatiilor publice. ARRP ofera un mediu de lucru creativ, notiuni si experiente din care se pot invata bazele organizarii unui eveniment, cum se scrie un articol sau cum se construieste o prezenta solida in social media. Mai mult, daca internii dovedesc pasiune, implicare, proactivitate si spirit de echipa, au mari sanse sa fie remarcati de specialistii din domeniu si sa isi gaseasca cu usurinta un loc de munca.

Va invitam sa schimbam impreuna maniera in care comunicam in Romania, sa facem loc creativitatatii, optimismului, integritatatii si sa cream, impreuna, o comunitate de profesionisti care se preocupa de valoarea reputatiei, atat in spatiul publicsi corporatist cat si in cel privat.

 

Calendar de selectie

Pe data de 5 Noiembrie, comitetul de conducere al ARRP va selecta 10 finalisti pe care ii vom anunta pe pagina de Facebook si pe site-ul ARRP. Intre 6 – 9 Noiembrie vor avea loc interviuri cu finalistii pentru a-i cunoaste mai bine si a le da sansa sa ne convinga ca isi doresc acest internship, iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 11 Noiembrie pe pagina de Facebook a ARRP si pe site-ul www.arrp.ro.

Apreciem textele scrise cu pasiune, creativitate si sinceritate.

Prin Programul de internship, Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP) si-a propuns sa ii ajute pe studentii pasionati de comunicare sa cunoasca din interior o asociatie profesionala, prin implicarea in proiectele curente, precum si prin propunerea de proiecte noi.

Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP) este o organizatie non-profit care functionează din iunie 1995, reunind manageri si specialisti in comunicare, cadre didactice, consultanti si comunicatori institutionali. Din momentul constituirii si pana in prezent, ARRP a reprezentat principalul for de promovare si dezbatere a problematicii specifice profesiei de specialist in Relatii Publice din Romania.

In plus, Asociatia este o platforma de schimburi de experienta si de reprezentare a comunicatorilor romani in organizatiile internationale la care ARRP este afiliata. ARRP actioneaza in conformitate cu Codul de la Atenasi cu propriul sau cod de practica profesionala, adoptat in 2008.

 

Mai multe detalii găsiți pe www.arrp.ro.o

Search