Exporom Auto Show şi 4Tuning FEST: regal auto

Peste 150 de mașini au putut fi admirate în acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, în Pantelimon.

Mercedes-Benz, Mitsubishi, Land Rover, Range Rover, Jaguar, Ford, Hyundai, Peugeot sau automobilul electric sunt câteva dintre mărcile ale căror noi modele au putut fi admirate în Complexul Expozițional EXPOROM.

Alături de automobilele noi, au putu fi admirate zeci de mașini modificate după imaginația fiecărui proprietar pasionat.

Fie că aveau pupitru de DJ incorporat ori că sunt pictate manual cu teme din filme precum Terminator sau Iron Man, mașinile modificate atrag privirile și admirația vizitatorilor.

În competiția de Car Audio, un van Volswagen Transporter 4 a reusit să ridice părul în cap, la propriu, graţie unei puternice instalații de sunet. La cei 161 decibeli pe care îi dezvoltă, sunetul este mai puternic chiar decât al unui avion la decolare.

Pentru că tema primei ediții a Exporom Auto Show și 4Tuning FEST a fost siguranța în trafic, a participat și Școala mobilă de conducere defensivă și Pilotaj a reputatului pilot de raliuri Titi Aur. De asemenea, Direcția Poliției Rutiere a fost prezentă la Exporom Auto Show cu cele mai performante mașini din dotare.

Automobilul electric, o altă atracție a evenimentului, parea să aibă un viitor și în România. „Am purtat discuții cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru dezvoltarea unei infrastructuri pentru maşinile electrice, bazată pe staţii de reîncărcare şi sperăm să ajungem la un rezultat pozitiv”, a declarat Liviu Rogojinaru, proprietarul E-Motion Electric.

Search