Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Radio Session se transforma in Guerrilive Acoustic Session. In acest sezon.

 Al  saselea sezon de concerte Guerrilive – concerte transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla –  incepe astazi, de la 6 seara. Bogdan Serban pregateste 12 concerte unplugged,   sub denumirea Guerrilive Acoustic Session. Primul invitat este artistul Florin Chilian.

 Concertele din cadrul „Guerrilive Acoustic Session”, in numar de 12, vor fi sustinute de trupe romanesti, vor dura o ora si vor fi difuzate in direct in fiecare zi de luni, in intervalul 18.00-19.00 si duminica, in reluare, in acelasi interval.

 “Fiecare artist, la un moment dat, e dator sa se arate în fata publicului sau, dezbracat de orice vesmânt creat din efecte electronice, fara a mai folosi steroizii distorsului electric sau alte brizbrizuri auditive. La Guerrilive Acoustic Session vor fi artisti care pâna acum n-au apucat sa ajunga la sesiunile clasice, mai mult, vor fi si debuturi absolute – trupe care au repertoriu difuzat de Radio Guerrilla, dar care, pâna acum, n-au performat pe nicio scena si care vor sustine primul concert din cariera în direct in studiourile noastre. Poate, cu ocazia asta, vom afla cum si în ce se materializeaza muzica odata iesita din capul creatorului ei, folosindu-se de instrumente curate.” Bogdan Serban, realizator “Guerrilive Radio Session”

 

Search