Programul complet Festivalul International de Teatru in Strada

Între 13 şi 16 septembrie, ArCuB vă invită la cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street!. Timp de patru zile spectacolele de teatru de stradă vor avea loc în Piaţa Constituţiei, Parcul Unirii, Centrul Istoric, Muzeul Municipiului Bucureşti, Parcul Colţea, Piaţa George Enescu şi pe toate bulevardele centrale.

Peste 20 de trupe din şapte ţări (Franţa, Olanda, Spania, Elveţia, Belgia, Germania si România) vor oferi bucureştenilor spectacole atractive şi interactive. Acest eveniment aduce o atmosferă feerică în Capitală şi transformă centrul oraşului într-un univers colorat, în care artiştii jonglează cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzător de emoţii şi reflecţii. Prin reprezentaţiile lor, actorii încearcă să interacţioneze cu publicul, modificând raporturile dintre spaţiu, ritm şi receptare.

Franta

LES GEANTS DU SUD

PLANET PAS NET

RANCOT’ART

VOALA

LES ENJOLIVEURS

LES ENJOLIVEURS

LES CLANDESTINES

FANFARE LE SNOB

LES CHOSES DE RIEN

ENTRE CIEL ET TERRE

Spania

CIRQUET CONFETTI

DAVID MORENO

SENZA TEMPO

LA FURA dels BAUS

CIRCO DELICIA

Olanda

HET MOBIELE NAAIATELIER

SAM SHINE

Belgia

THEATER TOL

Romania

XTREME PROJECT

WILMARK ACADEMY

Germania

ANTAGON

Elvetia

AROMATIC COMPANY

România este reprezentată de trupa de acrobaţi XTREME PROJECT cu spectacolul Trafic vertical, care va avea loc sâmbătă15 septembrie şi duminică 16 septembrie, în Parcul Unirii, precum şi de Parada Şcolilor de Samba din Bucureşti, care se va desfăşura sâmbătă 15 septembrie şi duminică 16 septembrie, de la ora 20.30 pe traseul PiaţaUnirii – Piaţa Constituţiei.

B-FIT in the Street! Acesta este mai mult decât îndemnul pentru a fi în formă maximă din punct de vedere cultural. Este denumirea unui festivalul plin de culoare, de care tuturor ne-a fost dor. Vor fi în Bucureşti trupe mari si mici, spectacole nemaivăzute reunite pentru dumneavoastră în 6 locaţii din capitală.

Nu lipsiţi de la cel mai spectaculos eveniment marca ArCuB, pe care Primăria Municipiului Bucureşti vi-l oferă la începutul Zilelor Bucureştiului!

Mai jos aveti si programul pe zile al evenimentului.

 

 

Search