Prevyou te duce in backstage la Ursus Evolution, pe 16 si 17 iunie! Curious? Dare!

 Prevyou si Ursus te duc in backstage pentru o sesiune de autografe cu formatiile tale favorite: Vama, Suie Paparude, Parazitii, raku, Guess Who, C.T.C, Vita de Vie.

Intra pe http://bit.ly/prevyou si instaleaza-ti acum aplicatia PrevYou pe iPhone sau Android.  Vino cu Prevyou instalat pe 16 si 17 Iunie la Ursus Evolution in Bucuresti, Piata Constitutiei. Intra in sectiunea Ursus Evolution din aplicatie si raspunde la unul sau mai multe din quizurile dedicate celor 7 formatii. Daca esti printre primii 3 care raspund corect la un quiz castigi:
· 1 x bratara Golden Circle

· acces backstage pentru sesiune autograf cu artistul sau trupa din quiz

Quiz-urile vor fi accesibile doar pentru cei care sunt in Piata Consittutiei si se vor activa pe rand, inainte de intrarea in scena afiecarei formatii. iar in timpul concertului fii atent la MC pentru a afla cum poti ajunge in backstage.

Prevyou este aplicatia pentru smartphones care iti arata profilele de Facebook ale oamenilor din jurul tau. Cunoaste oameni noi, gaseste-ti prietenii in locuri aglomerate si fii in centrul distractiei oriunde te-ai afla!

Vino cu Prevyou instalat pe 16 si 17 Iunie la Ursus Evolution in Bucuresti, in Piata Constitutiei. Intra in sectiunea Ursus Evolution din aplicatie si raspunde la una sau mai multe din intrebarile dedicate celor 7 formatii. Daca esti printre primii trei care raspund corect la intrebari, poti castiga: invitatii la Golden Circle sau acces in backstage pentru o sesiune de autografe cu artistul sau formatia despre care ai raspuns corect. Concursul va fi accesibil doar pentru cei care sunt prezenti la Ursus Evolution, in Piata Constitutiei, iar intrebarile se vor activa pe rand, inainte de intrarea fiecarei formatii sau artist pe scena.

Mai multe informatii la:

http://www.prevyou.me/evolution

http://www.facebook.com/UrsusRomania 

http://www.facebook.com/Prevyou 

 Intra in sectiunea Ursus Evolution din aplicatie si raspunde la unul sau mai multe din quizurile dedicate celor 7 formatii. Daca esti printre primii 3 care raspund corect la un quiz castigi:
· 1 x bratara Golden Circle

· acces backstage pentru sesiune autograf cu artistul sau trupa din quiz

Quiz-urile vor fi accesibile doar pentru cei care sunt in Piata Consittutiei si se vor activa pe rand, inainte de intrarea in scena afiecarei formatii Piata Constitutiei. Intra in sectiunea Ursus Evolution din aplicatie si raspunde la unul sau mai multe din quizurile dedicate celor 7 formatii. Daca esti printre primii 3 care raspund corect la un quiz castigi:
· 1 x bratara Golden CircleIntra in sectiunea Ursus Evolution din aplicatie si raspunde la unul sau mai multe din quizurile dedicate celor 7 formatii. Daca esti printre primii 3 care raspund corect la un quiz castigi:
· 1 x bratara Golden Circle

· acces backstage pentru sesiune autograf cu artistul sau trupa din quiz

Quiz-urile vor fi accesibile doar pentru cei care sunt in Piata Consittutiei si se vor activa pe rand, inainte de intrarea in scena afiecarei formatiiIntra in sectiunea Ursus Evolution din aplicatie si raspunde la unul sau mai multe din quizurile dedicate celor 7 formatii. Daca esti printre primii 3 care raspund corect la un quiz castigi:
· 1 x bratara Golden Circle

· acces backstage pentru sesiune autograf cu artistul sau trupa din quiz

Quiz-urile vor fi accesibile doar pentru cei care sunt in Piata Consittutiei si se vor activa pe rand, inainte de intrarea in scena afiecarei formatiiPiata Constitutiei. Intra in sectiunea Ursus Evolution din aplicatie si raspunde la unul sau mai multe din quizurile dedicate celor 7 formatii. Daca esti printre primii 3 care raspund corect la un quiz castigi:
· 1 x bratara Golden Circle

· acces backstage pentru sesiune autograf cu artistul sau trupa din quiz

Quiz-urile vor fi accesibile doar pentru cei care sunt in Piata Consittutiei si se vor activa pe rand, inainte de intrarea in scena afiecarei formatii.

 

Despre Prevyou

Instaleaza-ti aplicatia Prevyou disponibila pentru smartphones pe App Store si Google Play si ai ocazia sa intri in contact cu oamenii interesanti din jurul tau. Pe o raza de 500 de metri, ai acces la profilele de Facebook ale persoanelor din apropiere care au aplicatia instalata, vezi prietenii in comun si poti incepe o discutie pe chat sau in mod direct. De asemenea, Prevyou iti va arata in timp real cate persoane dornice de interactiune si cati prieteni sunt in jurul tau sau la diferite evenimente, insa ca sa poti afla cine sunt acestia trebuie sa mergi personal acolo. Astfel, dreptul la intimitate este respectat.

Curious? Dare!

 

Search