Rezident Ex gata sa cucereasca Bucurestiul pe 21 septembrie

Kempes si Rezident Ex si-au facut o intrare demna de un supergrup format din nume grele ale rockului romanesc si international, printr-un concert de mare amploare, pe scena de la Folk You (Vama Veche). Dupa un prim pas atat de reusit, singurul concert pe care Rezident Ex il va sustine in anul 2012 in Bucuresti, pe 21 septembrie, la Arenele Romane, reprezinta urmatoarea provocare.

Rezident Ex poarta amprenta inconfundabila a rockului timisorean si inseamna atat fructificarea amplei experiente muzicale a membrilor ei, cat si manifestarea artistica a unei realitati culturale diverse, conferita de faptul ca  muzicienii isi petrec viata in tari si orase diferite: Adrian Popescu (chitara, absolvent S.A.E. Paris, Franta), Christian Podratzky (bass, Berlin, Germania), Florin Cvasa (tobe, Timisoara,), Ovidiu Ioncu “Kempes” (voce, Brisbane), Tavi Iepan (chitara, Hamburg). Acestora li se adauga chitaristul german Matthias Lange, tot din Hamburg, care a mai activat alaturi de Sinner. 

In repertoriul Rezident Ex sunt incluse piese din prima perioada Cargo, compuse de Tavi Iepan, dar si melodii compuse recent. Toate au fost apreciate in egala masura de spectatorii festivalului Folk You, care i-au coplesit pe muzicieni cu reactii entuziaste, scandand aproape neincetat numele trupei si al solistului.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

Search