TOT Challenge s-a lansat offline !

Entuziasm, o atmosfera relaxata si discursuri motivationale despre training ar putea fi cuvintele care descriu evenimentul de lansare offline a proiectului TOT Challenge, organizat de Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei. Aproximativ 50 de persoane au fost alaturi de echipa organizatoare si trainerii programului miercuri seara intr-o locatie potrivita evenimentului, Libraria Bastilia.

Seara a fost deschisa de Maria Sandu, Project Manager TOT Challenge care a introdus pe rand trainerii invitati si pregatiti cu povesti inspirationale si exercitii pentru a le oferi participantilor o imagine asupra a ceea ce urmeaza sa se intample in proiect. Andreea Minea, participant la prima editie TOT Challenge a demonstrat ca energia unui tanar trainer, alaturi de talent si munca pot fi o formula de succes pentru a ridica o sala in picioare si a o determina sa se joace si sa invete in acelasi timp. Urmatorul invitat, Bogdan Grigore, i-a incantat pe cei prezenti cu discursul sau despre importanta conexiunii dintre trainer si auditoriu, exemplificat printr-un exercitiu ce a dinamizat atmosfera. Florin Ghinda le-a vorbit celor din sala despre trei elemente importante pe care un viitor trainer trebuie sa le aiba in vedere: continutul  si cunostintele prezentate prin metafora pietrei, flexibilitatea si adaptabilitatea exemplificate prin metafora apei si pasiunea reprezentata sub forma focului.  Florin a completat discursul sau cu un joc prin care cei prezenti si-au demonstrat ca isi pot depasi limitele. Mihai Curelea le-a oferit participantilor un insight asupra a ceea el urmeaza sa livreze in cadrul proiectului si le-a marturisit celor prezenti ca pragmatismul este o caracteristica definitorie pentru stilul sau. Prezentarile au fost incheiate de Laurentiu Horubet care a incatat sala cu povestea drumului sau in training si cu un discurs ce i-a motivat pe cei prezenti sa isi largeasca orizontul intereselor, al informatiilor si al cartilor citite pentru a isi dezvolta cultura de care un trainer are nevoie.

Momentele trainerilor prezenti au alternat cu cele doua clipuri in care Rares Manolescu, trainer ce va livra in cadrul TOT Challenge si Robert Blaga au transmis gandurile lor despre training si despre ipostaza de trainer.

Seara a fost incheiata de o discutie intre Maria si cei prezenti in care au putut afla mai multe despre proiectul TOT Challenge, ce va avea loc intre 15 si 22 iulie in Bucuresti  si detalii despre program. Cei interesati pot aplica pe www.totchallenge.ro si pot urmari campania de promovare si noutatile pe pagina de Facebook TOT Challenge.

Search