Andra a lansat videoclipul pentru piesa „What about us”

Andra a lansat mult asteptatul videoclip pentru piesa „What about us„. Dupa o perioada destul de lunga de asteptare in care fanii au trebuit sa se multumeasca cu teasere si fotografii de la filmari, iata ca avem acum in fata materialul finit. Va invitam sa il urmariti in galeria video si sa ne spuneti cum si se pare.
Se vor aglomera cluburile de la malul marii si nu numai in aceasta vara, au fost lansate o groaza de melodii de sezon, ramane de vazut care va prinde cel mai mult la public. Andra are o concurenta destul de puternica in muzica autohtona (Connect-r, Inna, Play and Win, Sunrise Inc, etc.).
Despre Andra 
Alexandra Irina Măru
ță (n. Mihai, 23 august 1986 Câmpia Turzii, România) cunoscută mai bine de către public sub numele ei de scenă, Andra este o cântăreață de muzică pop, și R&B de origine română. Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de invitată, interpretând piesa luiWhitney Houston I Will Always Love You. Andra încă din acea perioadă avea o mulțime de fani. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu. După ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reușit să ia unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune. La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arișeană unde de această dată a câștigat primul loc. Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii.

Surse: http://www.urban.ro , http://ro.wikipedia.orghttp://www.youtube.com

Search