ROYKSOPP canta pentru prima data in Romania, la B’estfest 2012

Röyksopp, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate nume ale scenei electro internationale, se va afla vara aceasta in premiera in Romania, la B’ESTFEST Summer Camp! Trupa va concerta pe 7 iulie, in cea de-a doua zi a festivalului, alaturi de Selah Sue, Milow, Trolley Snatcha, Obituary si Mala Vita. 

Röyksopp a colaborat de-a lungul timpului cu solisti precum Robyn, Lykke Li, Karin Dreijer-Andersson (The Knife / Fever Ray) sau Erlend Oye (Kings of Convenience / The Whitest Boy Alive), lansand 4 albume de studio (Melody A.M., 2001; The Understanding, 2005; Junior, 2009; Senior, 2010) si 15 single-uri de succes (printre care si „What Else Is There?”, „Remind Me”, „The Girl And The Robot”, „Happy Up Here” sau „Miss It So Much”). Duo-ul norvegian se poate lauda si cu un portofoliu impresionant de show-uri live, fiind recunoscuti pentru spectacolele elaborate si costumele excentrice pe care le afiseaza in cadrul acestora. Printre concertele memorabile ale trupei se numara si cele sustinute ca headliner al unor festivaluri precum Big Day Out (Australia), Ultra Music Festival (SUA), Fuji Rock Festival (Japonia), The Chill Out Festival (Emiratele Arabe Unite), EXIT (Serbia), Rock Werchter (Belgia), Roskilde (Danemarca) sau Melt! (Germania). 

Alte nume din line-up (care se actualizeaza si se completeaza permanent): Trolley Snatcha, Garbage, The Qemists, Kreator, Moonspell, Stanton Warriors, Selah Sue, Mala Vita, Obituary, Milow, Pulp, Caro Emerald, Andy C, Meshuggah, Modestep, Dope DOD, Skindred, Tristania.

B’ESTFEST Summer Camp este prezentat de Ciuc Premium si Coca Cola si sustinut de Vodafone si se va desfasura in zilele de 6, 7 si 8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park, Tunari, printre artistii confirmati pana in prezent numarandu-se si Garbage, Pulp, Caro Emerald, Skindread, Meshuggah sau Modestep. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania. 

Sursa: http://www.bestfest.ro

Search