Recomandări decembrie la Crime+Investigation

Marea Britanie Ucigasa Crime+Investigation

Marea Britanie ucigașă – la Crime+Investigation (4×60’)

Din 13 decembrie | Lunea ora 22:00

Găzduit de jurnalistul britanic Dermot Murnaghan, serialul „Marea Britanie ucigașă” explorează dosarele britanice de crimă, pline de anchete intrigante și evenimente înfiorătoare. Dermot face echipă cu fostul inspector-șef al Poliției Metropolitane, Clive Driscoll, cunoscut pentru condamnarea celor care l-au ucis pe adolescentul Stephen Lawrence din sudul Londrei.

Serialul expune crime care au șocat autoritățile locale din Marea Britanie: uciderea de către o bandă a lui „Mr. Big” din Salford, a lui Paul Massey în iulie 2015, împușcăturile devastatoare din Cumbria din iunie 2010, moartea oribilă a tânărului vulnerabil Phillip Nicholson în Boscombe, Dorset în 2015, înregistrată cu telefonul mobil, controversele dramatice ale morților lui Carol Jarvis, din West Lothian în 2009 și a Jessicăi Patel în Middlesbrough din mai 2018.

În fiecare episod, Dermot rememorează câte un caz de-al său sau monitorizat de acesta. Episoadele sunt însoțite de imagini de arhivă și interviuri importante de la cei apropiați de caz, inclusiv membri de familie ai victimelor și ofițeri anchetatori care au venit primii la fața locului.

crime din Gelozie sezonul 2

Crime din gelozie Sezonul 2  – la Crime+Investigation (8×60’)

Din 15 decembrie | Miercurea, ora 22:00

Gelozia este probabil cea mai distructivă emoție din creierul uman. Este principala cauză a omorurilor conjugale la nivel mondial și, deși legile și morala sunt un factor puternic de descurajare a impulsurilor ucigașe – atunci când gelozia preia controlul, rezultatele pot fi neprevizibile.

Seria prezintă poveștile unor oameni obișnuiți care ajung la un final fatal din cauza geloziei, reliefând întâmplările dramatice și impactul din viața victimelor și a familiilor. Simpla prezență a unui partener gelos la locul nepotrivit în momentul nepotrivit poate duce la acte violente cu consecințe oribile.

Justitie americana

Justiție Americană – la Crime+Investigation (6×60’)

Duminica, ora 22:00

Prezentată de actorul Dennis Haysbert (24, Unitatea, Lucifer), emisiunea face o radiografie a sistemului judiciar american, descriind pe larg unele dintre cele mai zguduitoare crime de pe teritoriul SUA, de la procese care au ajuns pe prima pagină a publicațiilor la cazuri mai puțin cunoscute.

Cazurile sunt privite prin prisma procurorilor, avocaților apărării sau a judecătorilor, și uneori a făptașilor. Fiecare poveste prezintă modul în care sistemul judiciar american funcționează dar și momentele în care acesta dă greș.

 

Search