Soup Up! deschide un soup bar premium în ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center găzduiește, din 17 ianuarie, un nou restaurant, Soup Up!. Acesta este un soup bar premium, ce oferă o alternativă sănătoasă, originală și gustoasă la omniprezentele restaurante fast-food.

Supele și salatele Soup Up! sunt vegetariene, vegane sau raw și sunt preparate în fiecare dimineață. Bucătarii Soup Up! folosesc legume proaspete și exclusiv ulei de măsline, condimente și ierburi naturale, precum și sare neiodată cu moderație. Preparatele Soup Up! nu sunt gătite folosind bază pentru mâncăruri, amidon, făină, zahăr, unt, iar consistența supelor este dată de faptul că nu se face economie la legume.

Soup Up! a adunat rețete din întreaga lume, le-a testat și le-a adaptat împreună cu Andra Dudea, food blogger și raw chef, ceea ce a dus la crearea unui meniu de peste 50 de supe exotice, surprinzătoare și, mai ales, sănătoase, care să scoată clienții din monotonia zilnică.

Acestor supe li s-au adăugat salate, gândite pentru a fi  consistente și sățioase, o sursă considerabilă de proteine într-un preparat cât mai sănătos.

La Soup Up!, clienții pot găsi și pâine de la “Brutăria cu maia” – un loc magic, desprins din alte vremuri, unde pâinea este făcută din ingrediente 100% naturale și respectând metodele tradiționale. Cei care ajung la Soup Up! sunt invitați să încerce oricare dintre felurile de crutoane disponibile. Crutoanele sunt coapte doar cu ulei de măsline, sunt toate aromate, inedite și delicioase!

Desigur, nu lipsesc deserturile – majoritatea sunt raw și câteva vegane.

Soup Up! are încă un milion de idei și planuri. Și de rețete de testat. Între timp, cei care trec pragul centrului comercial ParkLake sunt așteptați cu drag la masă, la Soup Up!.

Prin deschiderea Soup Up!, ParkLake diversifică oferta din zona de food-court, pentru a-și întâmpina vizitatorii cu preparate variate pe parcursul vizitei.

Search