Brent Cobb lanseaza varianta acustica a piesei „Solving Problems”

„Solving Problems” este principala atractie de pe noul album „Shine On Rainy Day” care va fi lansat pe data de 7 Octombrie la Low Country Sound/Elektra Records. 

Recenziile si laudele la adresa acestei noi creatii nu intarzie sa apara, iar NPR Music descrie „Solving Problems” ca fiind o piesa reprezentativa ce descrie calmul si senzatia de relaxare pe care Cobb le ofera in „Shine On Rainy Day”, un album care isi merita comparatia cu nume precum Jesse Winchester si Kris Kristofferson.  

Produs de detinatorul premiului Grammy Dave Cobb, albumul a fost inregistrat in doar patru zile in Nashville. 

Desi lansarea noului album il va tine ocupat, Brent planifica sa se alature colegului Anderson East in turneul acestuia, iar pe 15 Octombrie va urca pe scena Amfiteatrului din Nashville alaturi de Chris Stapleton. 

Despre muzica si colaborarea cu producatorul (si varul) Dave Cobb, Brent declara: „Nu ne-a reusit din prima, dar nu ne-am lasat batuti. Dar daca acesta ramane a fi ultimul lucru pe care il creez, atunci voi fi fericit, fiindca este tot ce mi-am dorit sa transmit.”

Iar Dave declara „Am insistat sa lucrez cu Brent din motive egoiste. Ma simt ca acasa alaturi de el. Acest album este un soundtrack pentru familia noastra, muzica country pura.”

Rolling Stone l-au inclus in lista lor „30 Must-See Acts” la CMA Fest 2016, motivandu-si alegerea „Live, este absolut incantator, te cucereste intr-un fel aparte cu vocea si timbrul sau cald.” 

Totodata, Wide Open Country declara despre Brent si piesa sa „Down Home” ca sunt cea mai adevarata declaratie cu privire la viata in Georgia. „Combinatia dintre sarmul sudist a lui Cobb, abilitatile sale de povestitor si productia fara cusur au transformat „Down Home” intr-o piesa careia este imposibil sa-i rezisti.”

 Nascut in Ellaville, Brent s-a mutat in Nashville in 2008 si a cunoscut succesul din rolul de compozitor pentru Lambert (Old Shit) Kenny Chesney (Don’t It), Luke Bryan (Tailgate Blues), David Nail (Grandpa’s Farm), Kellie Pickler (Rockaway) precum si Eli Young Band (Go Outside and Dance) printre multi altii.

Search