Facem orașul vizibil! Live-drawing la Hanul Gabroveni

Un paralelipiped transparent domină pasajul din Hanul Gabroveni. Prin el, imaginea orașului capătă un nou strat, care se lărgește pe măsură ce trecătorii grăbiți adaugă elemente acestuia.

ACUM este un spațiu care te invită să-ți imaginezi un București subiectiv, o proprie imagine asupra și despre spiritul orașului. Începând cu 11 august, invităm artiști și trecători să marcheze, prin cuvinte sau forme, ce înseamnă Bucureștiul pentru ei. Conectate, aceste idei ne pot arăta viitorul.

Primii invitați în ACUM sunt Sorina Vazelina, artist vizual, și Vasile Leac, poet și membru al Curatoriumului București 2021. Evenimentul de live-drawing va fi urmat de un concert live Karpov not Kasparov. Pornim o serie de evenimente în cadrul cărora artiști vor colabora pentru a deschide apetitul bucureștenilor pentru a proiecta un oraș așa cum și-l doresc.

ACUM se află în pasajul Gabroveni, sediul ARCUB, Centrl Cultural al Municipiului București, unde echipa BUCUREȘTI 2021 pregătește candidatura orașului la tilul de Capitală Europeană a Culturii. ACUM este un punct de intersecție. Adunăm aici idei, opinii, dorințe și aminiri ale tuturor locuitorilor Bucureștiului. Ești și tu unul dintre ei? Intră în ACUM și creează Bucureștiul vizibil!

ACUM face parte din ACTIVATOR, unul din instrumentele programului-cadru OPEN LAB, prin care ne propunem să încurajăm bucureștenii să devină creatori. 

Search