Dare to Speak 2016 Do you?

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta inceperea proiectului Dare to Speak, eveniment ce va avea loc pe 13, 19, 22 și 25 mai, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, la parterul cladirii Facultatii de Cibernetica.

SiSC (www.sisc.ro) este prima organizatie studenteasca din ASE, fiind infiintata in 1996 si avand aproximativ 200 de proiecte desfasurate cu succes pana in prezent. Misiunea organizatiei este de a reprezenta studentii Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (C.S.I.E.), atat prin sustinerea intereselor si drepturilor in raport cu mediul academic, cat si prin crearea de oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.

Aflat la prima editie, Dare to Speak va aduce in mijlocul participantilor din C.S.I.E. si nu numai, unii dintre cei mai buni speaker profesionisti, din dorinta de a ii ajuta pe acestia sa isi depaseasca teama de vorbit in public si sa iasa din zona lor de confort pentru a se dezvolta personal.

Proiectul consta in 4 zile pline de discursuri si activitati diversificate cu concursuri. In urma acestora participantii vor fi premiati. Zoia Zarnescu, Andrei Aradits, Paula Herlo, Ionut Bodonea, Eliza Nitescu si Veronel Guiman te vor invata secretele unui discurs bun, cum sa iti controlezi emotiile, cum sa capeti incredere in tine si sa te automotivezi. Astfel vei reusi sa progresezi pe calea spre succes.

Studentii vor avea posibilitatea sa participe la oricare din cele patru sedinte, incepand cu orele 18:00, intrarea fiind libera. De mentionat este faptul ca niciun participant nu este obligat sa ia cuvantul daca nu doreste, accentul fiind pus pe dorinta sa.

Pentru mai multe detalii despre proiect, puteti accesa si urmari pagina de facebook, unde se fac actualizari zilnic: https://www.facebook.com/daretospeak.sisc/

Pentru intrebari si detalii suplimentare va stau la dispozitie:

        Robert Moldoveanu                                   Bogdan Costachescu

0728561659                                                 0721896281

robert.moldoveanu97@gmail.com               costachescubogdan@gmail.com


Search