V FOR VINTAGE #16 – DESIGN ROMANESC CONTEMPORAN SI CULTURA VINTAGE

Cea mai mare comunitate de pasionati de design si-a dat intalnire weekendul trecut, pe 9 si 10 aprilie la Casa Universitarilor. V for Vintage #16 a adus anii 70’ înapoi: libertatea de expresie, energia petrecerilor, mixurile îndrăznețe și atenția pentru detalii.

 

Am descoperit piese vestimentare, accesorii unicat și obiecte de artă decorativă produse local #designedwithpassion si pe cei mai creativi designeri i-am premiat:

  • Brand-ul Undress al designerului Madalina Batalu a fost ales de Beau Monde Romania pentru un material in numarul urmator al revistei.
  • AFMF a fost premiat atat de Marie Claire Romania cat si de echipa Creative Class si va beneficia de aparitii in print si sustinerea in promovarea brand-ului.

 

Atmosfera o descriem in 3 cuvinte: #love&freedom #backto70s #contemporaryvibe:

 

Creativitatea a fost #skyhigh. Facultăților de Arte și Design din București și Timișoara am construit un spațiu plin de culori sălbatice, patternuri disco-glam și instalații inovatoare.

Zona de lounge powered by FROG. Orezul cu curry-ul si mango a mers perfect cu punch-ul de fructe. Disco beat-urile le-am mixat cu bere sau vin iar prajiturile le-am servit pe pufi in gradina.

Prietenii de a Pegas ne-au adus noile modele de biciclete si role cu care ne-am jucat intregul weekend in gradina Casei Universitarilor.

 

Va multumim ca sustineti #designulromanesc si #culturavintage. Ne reintalnim la toamna J

Search