Jojo Catalina Grama prezinta doua noi colectii de bijuterii la Cloud No 9

Jojo Catalina Grama va fi unul dintre cei 50 de designeri romani care isi vor prezenta creatiile originale la noua editie “Cloud No. 9 Pop-Up Store”, care va avea loc la The Ark, in week-end-ul 2, 3 aprilie. Actrita ii va surprinde inca o data pe iubitorii de bijuterii cu doua colectii noi.

“Colectia Messages in argint e noua si este surpriza mea pentru cei care vor participa la acest pop-up store. Pana acum nu am mai expus-o la alte evenimente. La fel se intampla si cu Origins, cu harta Romaniei. Asadar, vor aparea in premiera pentru iubitorii de bijuterii la Cloud no 9. Insa ele pot fi gasite si pe www.catalinagrama.com/shop/”, spune Catalina Grama.

Actrita a mai marturisit ca ideile de bijuterii ii vin de fiecare data din experiente personale: “De exemplu, inelul Legacy s-a nascut din pretuirea pe care o am pentru un inel de familie mostenit de mine acum cativa ani. In rest fiecare idee se contureaza in functie de anotimp, de lucrurile care imi plac si asa mai departe. Fiul meu, de exemplu, m-a inspirat sa fac bratari pentru copii!”

Pentru Jojo fiecare bijuterie creata reprezinta un sentiment, o traire sau o experienta de viata impartasita iubitorilor de frumos. Colectiile „My Name is”, „Boho”, „Legacy” si „Lace”, creatiile lansate pana acum de artista, au spus fiecare in parte o poveste sculptata in aur si pietre pretioase.

Iar colectiile noi nu fac nici ele exceptie si vor putea fi admirate pe 2 si 3 aprilie la Cloud No 9, pop-up store-ul unde vor expune peste 50 de designeri romani printre care si Ana Morodan, Andreea Raicu sau Carmen Negoita.

“Consider ca evenimente asemenea Cloud no 9 sunt foarte importante pentru creatorii romani si pentru toti cei care le admira creatiile. In asemenea ocazii, pentru mine este important faptul ca Gramaldy se intalneste cu cea/cel ce doreste sa poarte bijuteriile mele si fiecare zambet sau sfat conteaza”, marturiseste Jojo Catalina Grama.

Search