City Forest, evenimentul lunii mai în comunitatea smart urban a capitalei

Locuitorii municipiului București sunt invitați să se bu­­cure de oportunitatea unui eveniment complex, care oferă un mix între divertisment, ateliere interactive pentru adulți și copii, shopping și relaxare în natură.

City Forest este un concept care s-a născut din dorința de a evada, de a fugi de zgomot, într-un cadru natural, accesibil bucureștenilor. Pe 7 și 8 Mai 2016, vă invităm să petreceți timp de calitate, în cadrul City Forest, o experiență unicat în București.

De la an la an, oraşul se umple de betoane şi autorităţile ignoră nevoia noastră de a fi înconjuraţi de spaţii verzi. Așa că noi vă propunem să cucerim’’ cât mai multe spații verzi și să le transformăm în spații de relaxare.

Primele cinci ediții ne-au ajutat să creăm o comunitate care să se dezvolte prin artă și muzică, prin conexiune cu natura, prin activități recreative menite să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber în inima orașului, la Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, Nr. 46. Vă așteptăm cu zonă de relaxare, în inima naturii, unde puteți să vă bucurați de aer curat, muzică în surdină, masaj de reflexoterapie și relaxare, jocuri și activități distractive.

Ediția Mai 2016 pregătește ateliere de dezvoltare personală, parenting, stil vestimentar, activități pentru copii și concerte. Și pentru că shopping-ul are rol terapeutic, pe parcursul celor două zile organizăm un târg de fashion în cadrul căruia invităm producătorii români să ia parte în calitate de expozanți. Înscrierile se fac la: contact@cityforest.ro sau la 0735522851- organizator Livia Tudorache.

Când veți trece pragul Casei Universitarilor, veți găsi un loc în care natura nu a fost influenţată de ritmul dezvoltării urbane. Aici veți petrece un weekend relaxat, printre oameni care iubesc aerul curat şi mersul desculţ prin iarbă. Aduceţi şi o pătură să vă bucuraţi de iarba verde, de restul de ocupăm noi. 

Partenerii media ai evenimentului: TheTrends.ro, Business Woman, Ziarul Ring, Kreatoria.ro, Zile și Nopți, ÎnOras.ro, 24Fun, Salon TV, Fashion8.ro, Țărăncuța Urbană, Știricim.ro, PresaInBlugi. 

Sponsori: AVON, HARIBO.  

Vă aşteptăm în pădurea urbană, alternativa modernă de weekend!

Facebook Link

#Entertainment #Shopping #NatureConnection

Search