Alongside- un nou concept pe piata muzicala!

Pentru ca intretineau o legatura mai viguroasa decat cea de  „promoter” – „artist” , pentru ca petreceau foarte mult timp impreuna discutand despre muzica si tot ce implica aceasta pasiune, pentru ca el, ca promoter…ravnea ca fiecare sa atinga un nivel cat mai ridicat, si mai ales pentru ca vedea ca acest lucru intarzia sa apara, a luat una din cele mai bune hotarari ever : sa formeze minunata familie „alongside”.Pentru ca proiectul sa aiba success ,a fost foarte selectiv inca de la inceput, si s-a inconjurat numai de artisti care produc.Astazi s-a ajuns in punctul in care daca nu esti producator, nu te pot intitula artist.Prin urmare,AlongSide inseamna mai mult decat dj-iala, mai mult decat o colectivitate de dj fara agentie…la un loc…este o familie frumos imbinata, o familie care produce muzica de calitate.

 

Si pentru ca ne-am dorit ca la lansarea agentiei sa fim alaturi de oamenii dragii…Karmon si pentru prima data in Bucuresti,Andre Hommen, vor fi special guests of the night pe 20 martie, in cea mai in voga locatie din Bucuresti – Kristal Club.

 

Membru al familiei Diynamic, Karmon se numara printre cei mai iubiti Dj la noi in tara.A pasit pentru prima oara in Romania undeva in 2010, alaturi de fratele sau (pe atunci Infinitize) pentru a da impuls muzicii la prima editie JEMF.Ajuns pe teritoriul actualilor colegi – NTFO,au creat o legatura amicala,si-au unit fortele si astfel a rezultat hit-ul “Nobody Else”, iar colaborarea dintre cei trei nu s-a oprit aici, continuand cu hit dupa hit.

“Wowshit” , “Take my hand” , “Feel it”  sunt cele mai cunoscute piese ale lui Karmon, pe care inca le mai auzim rasunand in mai toate colturile tarii.

Ultimul EP „Composit” , scos alaturi de NTFO ,suna inedit,iar Karmon ne pregateste o variatie muzicala pe care o vom aprecia cu totii.

 

Dupa ce i-a introdus si prezentat lumii intregi pe “The Martinez Brothers,  Dennis Ferrer (Boss-ul celebrului label american “Objectivity”) , l-a acaparat alaturi pe tanarul Andre Hommen, co-producator al piesei “No difference”.

Cu “Objectivity showcase” a ajuns sa mixeze in cele mai in voga locuri din Europa : Panorama Bar, Trouw, Toffler, Studio 80, De Karavaan,dar si in celebrul club Space din Miami.

 

Desi s-a nascut in Italia, Alex Kennon locuieste la Ibiza, unde dinamizeaza suflete vioaie la unele din cele mai tari petreceri de pe insula.Fost rezident al clubului Privilege Ibiza si al petrecerilor Insane din Pacha ale lui John Digweed, Kennon este intr-o ascensiune totala,reusind de fiecare data sa surprinda publicul petrecaret prin beat-urile lui de-a dreptul originale si stupefiante.Este un artist de mare anvergura,cu un potential urias,apreciat din ce in ce mai tare de iubitorii techno-ului pur.

 

Punu și-a lansat EP-ul de debut în luna septembrie al acestui an la Sintope Digital, label-ul administrat de NTFO. EP-ul conține trei piese care exprimă sunete profunde și ritmuri minimaliste. Cea mai recentă productie a sa o reprezintă remix-ul lansat la Cimelde “Atapy Feat. Sivesgaard – Beating Strong (Punu Remix)”,remix care scoate din minti ascultatorii.

 

De-a lungul anilor, Atapy a reușit să își construiască o reputație solidă pentru producțiile sale. În 2009, a reușit să pună pe picioare propria sa casă de discuri, Cimelde Records. Acesta a fost un start bun pentru cariera sa, primind multe aprecieri din partea unor nume consacrate, cum ar fi Dubfire, Laurent Garnier sau Richie Hawtin. Piesele lui au fost lansate prin intermediul caselor de discuri apreciate internațional precum Get Physical Music, Noir Music, VIM Records, ALiVE Recordings și altele.

 

JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din Romania, piesele lor facand parte din repertoriul obisnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn. In 2011, o noua poveste se infiripa pentru cei doi, reusind cu ajutorul lui Luca M, unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai acestui proiect, sa deschida propria casa de discuri, Get Funky Music, sub egida careia au semnat artisti de renume, precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo si multi altii. Impreuna cu Luca M, cei trei au reusit sa captiveze mii de ascultatori, prin numeroasele colaborari ce le-au adus renume in scena muzicii house de pretutindeni.

Search