ALTERNOSFERA, cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania, in anul 2013

Trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova a castigat, in urma voturilor publicului, titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania.  

Cu acest prilej, Alternosfera va sustine un concert in cadrul Galei Metalhead Alt.Rock Awards 2013, joi, 13 februarie 2014, in Colectiv (Bucuresti, Strada  Tabacarilor nr. 7, in incinta fostei fabrici  Pionierul), dar si cateva concerte in tara, in orase precum Timisoara, Cluj, Brasov sau Constanta, dupa cum urmeaza:

– vineri, 7 februarie 2014, Timisoara, Club Daos

– sambata, 8 februarie 2014, Cluj, Flying Circus Pub

– duminica, 9 februarie 2014, Brasov,  Rockstadt

– joi, 13 februarie 2014, Bucuresti, Colectiv

– sambata, 15 februarie 2014, Constanta, Doors Club 

 

Pentru concertul de la Bucuresti, biletele se pot procura in avans de pe site-ul www.iabilet.ro la pretul de 30 lei, iar pentru concertele din tara biletele se pot achizitiona in seara concertului, din locatie, la pretul de 25  lei.

 

Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria – Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta. Marcel Bostan, Alternosfera

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste  50.000 de spectatori.  De curand, trupa a sarbatorit 15 ani de activitate.  

 

www.alternosfera.com | www.facebook.com/alternosfera | www.soundcloud.com/alternosfera |

www.myspace.com/alternosfera |  http://instagram.com/alternosfera | www.twitter.com/ALTERNOSFERA

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostriiMadd Electronics.  

Search