Primii artisti confirmati pentru anul 2014 sunt: Skrillex, Rudimental Live, Dub FX, Koven Live!

O aventura, doua state, sapte zile, nenumarate amintiri…

 

Mai avem cateva luni si vom avea ocazia sa participam la EXIT Festival 2014! Dupa ce a fost desemnat pe primul loc in topul festivalurilor Europene, drept cel mai bun festival major, organizatorii sunt focusati sa ajunga si mai sus.

 

Pregatiti-va pentru cele mai tari prestatii intalnite pana in prezent in muzica electronica din intreaga lume, dintr-o lunga lista de live act-uri, primii artisti confirmati oficial sunt: Skrillex, Rudimental, Dub FX si Koven.

Skrillex este unul dintre artistii cei mai urmariti de catre noua generatie de fani ai muzicii electronice, totodata unul dintre cei mai doriti Dj, pe langa inimila publicuilui a reusit sa castige si, sase premii Grammy, cea mai buna inregistrare Dance, cel mai bun album Dance in cadrul MTV Music Awards, iar in anul 2012 a fost inclus in Top-ul Billboard Social chart, cu aproape 15 milioane „followers” pe Facebook si 3 milioane pe Twitter. In prezent lucreaza la un nou concept de spectacol, pe care il va implementa in programul sau din vara anului 2014, promitand sa sustina un show de legenda in cadrul festivalului EXIT 2014.

Rudimental promite sa zguduie zidurile cetatii chiar din temelie. Proiectul englezesc Rudimental, a fost votat de catre 500.000 de fani, cel mai bun live act al anului 2013 si ocupa locul 1 in Top UK Official Chart, prin single-ul intitulat Waiting All Night, reusind sa ia locul celor de la Daft Punk, motiv pentru care diriguitorii EXIT Festival, nu pot ezita sa ii invite la bord.

Dub FX este programat in deschiderea festivalului, in seara de 10 iulie 2014Dub FX a ajuns unul dintre cei mai urmariti artisti din lume, prin live-ul sau unic, isi foloseste propia voce si un modulator digital, pentru a crea o intreaga melodie.

 

Clipul „Love Someone” inregistrat pe strada, in anul 2018, descrie exact talentul sau indiscutabil. In prezent lucreaza la un nou album pe care il va canta in cadrul festivaluluiEXIT, intitulat „Theory of Harmony”, un sound pozitiv si plin de pace.

Koven, creatorii unuia dintre cele mai tari piese din anul 2013 “More Than You” vor concerta la EXIT pe scena principala, vineri 11 iulie. Va puteti astepta la un spectacol senzational de dubstep, printr-un live plin de bass, de cand membrii proiectului Koven sunt prezenti in indistrie, muzica lor a devenit favorita multor artisti, implementata in multe spectacole de profil.

EXITFestival este mandru sa anunnte al doilea an de parteneria cu liderii UKF, care isi vor asuma responsabilitatea in totalitate fata de scena principala, incepnad cu ora 01:00 am.

 

Headlineri precum Skrillex, merita un afterparty pe masura, iar UKF sunt cam singurii care pot duce la sfarsit aceasta misiune, prin vibe-ul lor exploziv, urmand ca programul sa fie anuntat cat de curand.

 

EXIT Festival, a fost desemnat pe primul loc in topul „Best Major European Festival„, in cadrul European Festival Awards 2014 cea mai reprezentativa sesiune de votare din europa, ce sa desfasurat in orasul Groningen din Olanda, in seara de 15 ianuarie 2014. Anul acesta au fost inscrise peste 340 de festivaluri din intreaga lume, pentru a participa la European Festival Awards 2014, iar numarul votantilor a depasit 620.000.

 

Tot ce va putem spune este ca, in 2014EXIT Festival se anunta sa fie mai mult decat legendar… Reveniti constant pe www.nights.ro, pentru a fi la curent in absoluta premiera cu alte informatii referitoate la EXIT Festival.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.   

Search