Partizan continua turneul inceput in toamna in speranta de a aduce cat mai aproape de public, „Manualul”

Partizan îşi propune să  aducă ,,Manualul „cât mai aproape de publicul fidel, drept pentru care continuă turneul început în toamna anului trecut.

Ne vom bucura de un concert energic 100%  Partizan pe 8 decembrie la Clubul Tăranului Român din Bucureşti şi de o serie nouă de concerte în oraşe în care concertele lor s-au desfăşurat cu casa închisă sau  în care nu au ajuns până în prezent:  Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Petroşani, Câmpina, Băicoi, Piatra Nea, Braşov, Buzău, Constanţa, Galaţi, Cluj, Tîrgu Mureş.

Prima etapă a turneului a cuprins concerte în 16 oraşe, şi i-a avut ca invitaţi de seamă pe Adrian Despot    ( Viţa de Vie), Chimie şi Dan Byron ( Byron), care au urcat alături de Partizan, pe scena din Club Cotrol şi pe scena din Energia.

Etapa a doua a turneului “Manualul “ debutează oficial pe 31 ianuarie, în Râmnicu Vâlcea. Datele de concert confirmate pană în prezent sunt: 31.01 – Râmnicu Valcea- Aby Stage Bar, 01.02 – Petroşani, Barock, 07.02 – Piteşti, Club Hush, 08.02 – Bucureşti, Clubul Tăranului, 15.02 – Câmpina, Club Live, 27.02 – Constanţa, Club Doors, 28.02 –Buzau, Cafeneaua Artistilor, 08.03 – Băicoi, Club Touche, 15.03 – Bacău, Pub S4, 28.03 – Cluj, Flying Circus, 29.03 – Tirgu Mureş, The Office.

Single-ul ,, Manualul e manual„, primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul acesta, a fost extrem de bine primit de public şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, fiind catalogat ca o piesă muzicală de excepţie, ce impresionează prin orchestraţii, creativitate a sound- ului, tonuri şi interpretare artistică. Pe lângă acest single trupa a pregătit un întreg buchet de piese noi, dar şi piese reinterpretate şi reorchestrate într-o manieră actuală, reuşind astfel să se reinventeze şi să atragă noi fani.

Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la fiecare locaţie în parte.

 

 Partenerul radio al turneului este Rock FM.

Comunicare realizată de Rock Events.

Parteneri media: Jurnalul, TV City, Ziare.com, Şapte Seri, 220.ro, Askmen.ro, Metropotam.ro,  Iconcert.ro, Metalfan, Jurnal rock, Rockstage, Lets rock, Mixtopia, Regielive,  IQuads, Vinsieu.ro, BeWhere!, Urban.ro, Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, Concerteazi, TATAIA, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro,Tillate.com, Sofresh, no3, Hipmag,  Sub25, Teenpress.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, thebeat.ro, etc.

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.
Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii. Trupa evoluează azi într-o formula pe cât de nouă, pe atit de veche, toţi fiind anterior membri Timpuri Noi.  Actuala formulă îi include pe ARTAN- Adrian Pleşca la voce,  SUEDEZU’-Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe şi pe Adrian Bortun la bass.

Povestea Partizan începea  demult şi este povestea unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică. Cu o istorie impresionantă, Partizan se bucură de admiraţia publicului de mai bine de un deceniu, aşa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cât şi concertele sold-out susţinute prin cluburile din întreaga ţară.

Partizan a înregistrat până în prezent două albume, un disc single şi trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic şi Dan Mușetescu.

Albumul “Am cu ce”. este un  album viu şi pestriţ, cu peştişori de aur care ajută scafandrii manelişti, cu fete – model, cu bani care rezolvă tot, cu duşmani care certifică statul de şmecher al duşmănitului. Totul a fost îmbrăcat într-o muzică electronic- rock – post punk, de o agresivitate nemaiauzită până in 2002 în România. Piese precum “Fata mea”, “Păpuşea masculină” sau “Banii” sunt doar  o parte din ceea ce am ascultat  la Partizan. Unul din videoclipurile formației, Dușmănia, nu a fost niciodată televizat. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România.

Discografie
– Am Cu Ce – 2002
– Bucureşti – 2003

 

 Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.  

 

Search