Sepultura la METALHEAD MEETING 2014

Cea de a doua editie a festivalului METALHEAD MEETING 2014 va avea loc sambata, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.  Primul headliner anuntat al acestei editii este trupa braziliana Sepultura, unul dintre cele mai grele nume de pe scena metal internationala.

Brazilienii vin in Romania chiar in anul in care sarbatoresc 30 de ani de cariera si se afla in turneul de promovare al celui mai recent material discografic  – The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart. Lansat in 2013, albumul este inspirat din una din capodoperele cinematografiei clasice, anume filmul Metropolis (1927).


Despre Sepultura

Sepultura s-a nascut in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forta majora a thrash metalului si death metalului, cu influente de hardrcore punk si industrial metal. Cu 13 albume de studio la activ, cel mai recent din 2013 (The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart ), brazilienii au vandut milioane de albume, in cei 30 de ani de cariera.

Albume de succes precum Arise (1991), Chaos A.D. (1993) si Roots (1996) au intrat in cultura muzicala a oricarui ascultator de metal, iar piese precum „Roots Bloody Roots”, „Arise”,”Refuse Resist”,”Ratamahatta”,”Territory” sau „Attitude” se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal, de mai bine de 20 de ani. 

In 2013, Sepultura inseamna Andreas Kisser, Paulor Jr., Eloy Casagrande si incendiara voce a lui Derrick Green, solistul trupei inca din 1997, dupa plecarea lui Max Cavalera.

Web: http://www.sepultura.com.br/

Video: http://www.youtube.com/watch?v=oNKh7iBV6jQ

Facebook: www.facebook.com/sepultura


Despre METALHEAD MEETING

Aflat la cea de a doua editie, festivalul METALHEAD MEETING si-a adjudecat deja statutul de unul dintre cele mai importante evenimente rock si metal din Romania.

Prima editie a festivalului i-a adus pe scena de la Arenele Romane pe suedezii de la Hypocrisy, in premiera pentru Romania, precum si pe Lake Of Tears. Celor doi headlineri li s-au alaturat danezii de la HateSphere, iar line-up-ul fost completat de trei trupe romanesti: Bucovina, Taine si L.O.S.T.

Festivalul s-a bucurat de prezenta a aproximativ 3000 de rockeri de toate varstele si de aprecieri exclusiv pozitive.

Organizatorii si-au propus ca festivalul sa devina o traditie pentru rockerii bucuresteni si nu numai, cu trupe importante si atmosfera de zile mari.

 

Celelalte 5 trupe de pe afisul festivalului, dintre care inca 2 headlineri de talie internationala, vor fi anuntate in cel mai scurt timp.

Biletele se pot gasi pe www.iabilet.ro si in toate celalte retele la urmatoarele preturi:

– 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (pana pe 3 martie)
– 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 6 iunie)
– 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Numarul de bilete in Golden Circle (in fata scenei) este limitat la 500 de persoane.

Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor si pe Myticket.ro, Bilete.ro, Biletoo si Eventim.ro.

METALHEAD MEETING 2014 este organizat de METALHEAD.ro, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts.

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium si Monster Energy!

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics. 

Search