Categorie de bilete epuizata pentru LACUL LEBEDELOR pe gheata

Biletele puse in vanzare la pretul de 100 lei pentru spectacolul LACUL LEBEDELOR pe gheata care va avea loc sambata la Sala Palatului s-au terminat. Si biletele din alte categorii pentru reprezentatia pe care singurul balet profesionist pe gheata din lume o va sustine la Bucuresti se apropie de epuizare.

 

 

Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg va oferi publicului un show unic si impresionant ce imbina muzica simfonica, gingasia costumelor, maiestria balerinilor si coregrafia clasica.

 

 

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg – nestemata din patrimoniul cultural al Rusiei si singurul balet profesionist pe gheata, din lume,  ajunge la Bucuresti pentru un spectacol feeric, cu reprezentatia LACUL LEBEDELOR, pe 18 ianuarie 2014.

 

Productia LACUL LEBEDELOR este pusa in scena de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, iar in ultimii 5 ani a fost prezentata pe cele mai prestigioase scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, Turcia, Elvetia, Columbia si Argentina.

 

Faimosul libret, ce istoriseste povestea unor printese transformate in lebede de catre un vrajitor malefic, al carui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui print, prinde viata pe scena patinoar si imbina intr-un mod unic muzica simfonica, gingasia costumelor si maiestria balerinilor, pentru un spectacol deosebit.

 

 

Spectacolul pus in scena de Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg este singurul din lume in care baletul clasic se imbina cu feeria spectacolului pe gheata. Baletul pe gheata din Sankt Petersburg aduce in fata publicului transpunerea fidela pe luciul scenei-pationoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume si balerini pregatiti in renumitele scoli de balet clasic din Rusia. Pentru acest spectacol, scena Salii Palatului va fi acoperita cu 2500 de kg de gheata naturala.

 

Incepand din anul 1995, Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg aduce in fata publicului din lumea intreaga fascinantele spectacole clasice de balet, transpuse pe geata: „Frumoasa din padurea adormita”, „Lacul lebedelor” si „Spargatorul de nuci” de Pietr Ilici Ceaikovski, precum si „Cenusareasa” de Serghei Prokofiev, sunt titlurile cu care Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg a sustinut peste 7000 de reprezentatii.

 

In decursul timpului corpul de balet a fost completat de figuri proeminente ale lumii patinajului artistic: perechea Ludmila Beloussova si  Oleg Protopopov – ce au in palmares titluri europene, mondiale si olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european, Ludmila Smirnova – laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene, sunt doar cativa dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat stralucire spectacolelor Baletului pe Gheata din Snkt Petersburg . In prezent, nu mai putin de 20 de balerini di cadrul ansamblului detin titlul de Maestru Al Sporturilor in Rusia, pentru victoriile reputate in competitii nationale si internationale de patinaj artistic.

 

 

Baletul pe Gheata din Saint-Petersburg (fostul Ansamblu de Stat al Baletului pe Gheata din Leningrad) a fost fondat in 1967 de remarcabilul coregraf Konstantin Boyarsky, descendent al renumitei scoli de balet classic din St Petersburg, cel care a realizat pentru prima oara fuziunea dintre baletul clasic si patinajul artistic.

 

In prezent, baletul se afla sub indrumarea directorului artistic Konstantin Rassadin, Artist Emerit in Rusia si fost solist al celebrului balet Mariinsky. Co-fondator si Director Muzical al baletului este dirijorul Leo Korkhin, figura proeminenta a culturii rusesti, al carui nume se leaga de celebra Orchestra Simfonica Academica a Societatii Filarmonice din Sankt Petersburg.

 

Pentru LACUL LEBEDELOR pe gheata sunt disponibile 6 categorii de bilete:

 

Categoria 1 – 350 lei

Categoria 2 – 300 lei

Categoria 3 – 250 lei

Categoria 4 – 200 lei

Categoria 5 – 150 lei

Categoria 6 – 100 lei – sold out

 

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.eventim.ro,  www.myticket.ro si www.iabilet.ro.

Search