A mai ramas o luna pana cand baletul LACUL LEBEDELOR PE GHEATA ajunge la Bucuresti

A mai ramas o luna pana cand singurul balet profesionist pe gheata din lume ajunge la Bucuresti pentru a incanta publicul cu o reprezentatie extraordinara a spectacolului LACUL LEBEDELOR. Evenimentul, care imbina maiestria scolii rusesti de balet clasic cu gingasia si virtuozitatea spectacolului pe gheata, va avea loc pe 18 ianuarie la Sala Palatului.

 

Faimosul libret, ce istoriseste povestea unor printese transformate in lebede de catre un vrajitor malefic, al carui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui print, prinde viata pe scena patinoar si imbina intr-un mod unic muzica simfonica, gingasia costumelor si maiestria balerinilor, pentru un spectacol deosebit.

 

Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg, nestemata din patrimoniul cultural al Rusiei si singurul balet profesionist pe gheata din lume, va oferi publicului un show unic si impresionant. Coregrafia clasica si spectacolul de cel mai inalt nivel sunt doar doua dintre argumentele care recomanda acest show grandios.

 

Spectacolul pus in scena de Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg este singurul din lume in care baletul clasic se imbina cu feeria spectacolului pe gheata. Baletul pe gheata din Sankt Petersburg aduce in fata publicului transpunerea fidela pe luciul scenei-pationoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume si balerini pregatiti in renumitele scoli de balet clasic din Rusia. Pentru acest spectacol, scena Salii Palatului va fi acoperita cu 2500 de kg de gheata naturala.

 

Productia LACUL LEBEDELOR este pusa in scena de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, iar in ultimii 5 ani a fost prezentata pe cele mai prestigioase scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, Turcia, Elvetia, Columbia si Argentina.

 

Pentru LACUL LEBEDELOR pe gheata sunt disponibile 6 categorii de bilete:

 

Categoria 1 – 350 lei

Categoria 2 – 300 lei

Categoria 3 – 250 lei

Categoria 4 – 200 lei

Categoria 5 – 150 lei

Categoria 6 – 100 lei

 

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.eventim.ro,  www.myticket.ro si www.iabilet.ro.

 

Toti cei care detin un bilet pentru baletul LACUL LEBEDELOR PE GHEATA au sansa sa castige un week-end de feeric pus la dispozitie de www.hotelofice.ro! Premiul va fi oferit prin tragere la sorti, in seara spectacolului. In urna se vor afla partile detasabile ale tuturor biletelor de acces. 

 

In plus, chiar si cei care nu intra in posesia marele premiu pot savura o experienta extraordinara la Balea Lac Ice Hotel, in conditii preferentiale: cei care au un bilet pentru LACUL LEBEDELOR PE GHEATA beneficiaza de o reducere de 50% la serviciile de cazare oferite de celebrul hotel considerat o atractie turistica de top a Romaniei.

 

* Termeni si conditii: Reducerea nu este cumulativa: astfel, in cazul unei familii de 2 persoane care detine doua bilete se va aplica o singura data un discount de 50% din valoarea totala a pachetului de servicii turistice contractat. Vestea buna este insa ca nu se impune o limita pentru durata sejurului, reducerea se poate aplica chiar si pentru o sedere cu durata de o saptamana.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


Search