Subcarpați vin la Guerrilive cu toboșar și 3 piese în exclusivitate

Noul sezon al emisiunii Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban va începe luni, 14 octombrie, la Radio Guerrilla, dar nu cu trupa Shadowbox, așa cum era programat inițial, ci cu trupa Subcarpați. Asta nu înseamnă că Shadowbox nu va urca în curând pe scena de la Energiea.

Vom cânta în exclusivitate 3 piese de pe următorul album, programat să iasă pe piață … hai că aflați la Guerrilive, nu vă spunem încă. A, și încă ceva, venim cu tot cu toboșar, cântând pentru prima dată în această formulă”, spune Bean, de la Subcarpați.

Subcarpați este un manifest cultural contemporan.

Subcarpați înseamnă BEAN, VALI UMBRĂ, DJ POWER PE VINIL & VJ ANDRI.

Subcarpați s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album, ce poartă același nume: SUBCARPAȚI. Mai multe detalii despre trupă și despre planurile de viitor ale acesteia, aflați luni, la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban, începând cu ora 18, video-live pe www.fb.com/radio.guerrilla. Sau audio pe www.eliberadio.ro

Guerrilive Radio Session a început în urmă cu 3 ani, în formă electrică, în studiourile Radio Guerrilla, emisiunea mutându-și stabilimentul, în această primăvară, în pub-ul Energiea, unde, timp de un sezon, fanii trupelor și ai emisiunii au putut asculta/vedea live o serie de concerte acustice.

De luni, 14 octombrie, Guerrilive Radio Session revine la forma care a consacrat emisiunea – electrică și continuă tot în Energiea. 

Ascultați, cumpărați bilete la concerte și validați cealaltă muzică de la noi”, este îndemnul Guerrilive.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


 

Search