COTTON EYE JOE – un hit ce dainuie peste timp, vineri la Hard Rock Cafe

Cantecului de origine americana care i-a facut celebri pe suedezii de la REDNEX a intrat in istoria muzicii cu mult inainte de versiunea techno-dance ce a facut inconjorul lumii: in anul 1980 „Cotton Eye Joe” s-a regasit pe coloana sonora a filmului Urban Cowboys, iar varianta lansata in 1985 de The Moody Brothers a fost a fost nominalizata in cadrul Premiilor Grammy, la categoria „Best Country Instrumental Performance.” Aceeasi melodie a adus o alta nominalizare la Premiile Grammy, la categoria „Best Country Vocal Collaboration,” pentru Ricky Skaggs si trupa irlandeza The Chieftains. In sfarsit, la jumatatea anilor “90 a venit randul suedezilor de la REDNEX  sa bulverseze topurile cu celebra poveste de dragoste pe ritmuri country. In interpretarea REDNEX, melodia a ocupat primele pozitii in topurile europene, iar peste ocean a ajuns pana pe pozitia 25 a topului Billboard.  In Germania impactul a fost coplesitor, formatia detinand si in prezent recordul pentru cel mai mare numar de saptamani pe pozitia 1 in topul de single-uri.

 

Piesa nu va lipsi din recitalul pe care REDNEX l-a pregatit pentru intalnirea cu publicul din Romania, de pe 11 octombrie. Cei care vor ajunge in seara cu pricina la Hard Rock Cafe vor dansa si pe ritmurile binecunoscute ale melodiilor: „Hold Me For A While”, “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc

 

REDNEX s-a lansat in 1994 si s-a bucurat de un succes ametitor gratie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”.

Formatia MANFELLOW va canta in deschidere.

 

Pentru concertul REDNEX & MANFELLOW programat pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe mai sunt in vanzare bilete din urmatoarele categorii:


Categoria I – 100 lei – loc la masa, in fata scenei 
Categoria II – 50 lei – loc la masa, in sala

Categoria III – 30 lei – fara loc 

 

 

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si oline pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro,  si www.myticket.ro. Vineri vor mai fi disponibile bilete doar la Hard Rock Cafe.

 

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 

 

 

Search