MANFELLOW va deschide concertul REDNEX din Hard Rock Cafe

MANFELLOW, una din cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România, va deschide concertul REDNEX din Hard Rock Cafe. MANFELLOW a cunoscut o ascensiune fulminantă după ce a câştigat în toamna anului 2011 competiţia Global Battle of the Bands Romania, şi s-a clasat pe locul al doilea la finala mondială GBOB desfăşurată la Londra în decembrie 2012. În vara aceluiaşi an MANFELLOW a fost singura trupă românească prezentă la Exit Festival, în Serbia.

 

Pe 11 octombrie, MANFELLOW va încinge atmosfera din Hard Rock Cafe cu combinaţia de rockul alternativ cu influnţe indie şi electro-pop care îi caracterizează. Nu vor lipsi cele mai îndrăgite refrene: „Why”, „Wake Up Call” sau „Clouds.”

 

 

Distracţia va continua cu hiturile „Cotton Eye Joe”, “Wish You Were Here,” „Hold Me For A While” sau “Old Pop In An Oak” din repertoriul trupei REDNEX.

 

 

REDNEX a făcut furori la jumătatea anilor “90 cu piesa “Cotton Eye Joe,” bulversând topurile cu celebra poveste de dragoste pe ritmuri country. Pentru întâlnirea cu publicul din România ei pregătesc un show “de neuitat, cu  distracţie, dans şi multe amintiri,”  din care nu vor lipsi piesele pe care cu siguranţă le-aţi fredonat: “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc

 

REDNEX s-a lansat în 1994 şi s-a bucurat de un succes ameţitor graţie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”. Melodia a ocupat primele poziţii în topurile europene, iar peste ocean a ajuns până pe poziţia25 atopului Billboard.  În Germania impactul REDNEX a fost copleşitor, formaţia deţinând şi în prezent recordul pentru cel mai mare număr de săptămâni pe poziţia 1 în topul de single-uri.

 

Pentru concertul REDNEX programat pe 11 octombriela Hard RockCafe mai sunt în vânzare bilete din următoarele categorii:

Categoria I – 150 lei – loc la masă, în faţa scenei 
Categoria II – 90 lei – loc la masă, în sală

Categoria III – 60 lei – fară loc 

 

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro

 

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto. 

 

 

 

Search