Cercetatorii se afla printre noi! Oameni normali cu slujbe extraordinare!

 

Cat de multe stii despre domeniul cercetarii? Ai stat vreodata de vorba cu un cercetator? Te pasioneaza stiinta? Esti curios?

Daca raspunsul tau este „da” la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, te invitam pe 27 septembrie 2013 la Noaptea Cercetatorilor, cel mai mare proiect european destinat domeniului cercetarii si stiintei.

Unde ne vedem? In Bucuresti, Oradea, Piatra-Neamt, Suceava, Galati, Sinaia si Tulcea intre orele 17:00 – 23:00.

Te vei intalni cu cercetatori si specialisti din cele mai variante domenii (de la IT si tehnologie pana la industria auto) si vei lua parte la activitati stiintifice. Am pregatit pentru tine zone special amenajate, astfel incat sa acoperim cele mai variate forme de curiozitate. In zona Agora poti afla mai multe informatii despre domeniul cercetarii stand de vorba cu specialistii. In zona Hand-On Area te poti implica direct in activitati stiintifice, iar in zona Knowledge Area descoperi ultimele tehnologii si inovatii, chiar de la partenerii proiectului. Va fi prezent si un stand al Uniunii Europene, unde vei afla mai multe despre activitatea de cercetare la nivel european, proiecte aflate in desfasurare si rezultatele activitatilor stiintifice.

Proiectul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, asa ca te invitam sa vii impreuna cu familia si prietenii si sa va bucurati impreuna de Noaptea Cercetatorilor. Am pregatit multe jocuri si concursuri cu premii speciale, oferite de partenerii evenimentului.

Accesul este gratuit. Pentru mai multe informatii viziteaza-ne la www.noapteacercetatorilor.eu sau scrie-ne la sabina@noapteacercetatorilor.ro.

Si nu uita! Cercetatorii sunt oameni obisnuiti cu slujbe neobisnuite.

 

Search