BAD Rally Support Party

Sambata pe 7 septembrie (2013) avem placerea sa va invitam la BAD Rally Support Party!

BAD inseamna Bucuresti-Amsterdam-Dakar, iar noi, Mihai si Alexia, vom reprezenta Romania in premiera la Amsterdam-Dakar Challenge, o cursa caritabila ce se tine inca din anul 2004.
La sfarsitul lunii Octombrie vom pleca la drum si vom strabate 10.000 km, 13 tari si 2 continente la volanul unei masini al carei pret nu trebuia sa depaseasca 500EUR (un Opel Astra F Caravan din 1997). Dupa ce ajungem in Dakar vom continua drumul catre Banjul (Gambia), loc in care masina este licitata iar banii se duc la fundatia Challenge For Charity Foundation (CFCF) ce a strans pana in prezent mai mult de 3 milioane de euro si care se ocupa de mai multe proiecte in Africa, legate de educatie, sanatate, drepturile femeilor si nu numai.

Incepand cu orele 14:00 si pana noaptea tarziu va asteptam La Hala-United Wheelers, pe Aleea Capidava 56-64 (Bucuresti), cu voie buna, muzica, bere si BAD Rally goodies ce ne vor ajuta sa mai strangem din fondurile necesare pentru drum.

La Hala-United Wheelers puteti ajunge cu autobuzele 282 (Soseaua Fundeni), 182 (Spitalul Fundeni), 253 (Spitalul Fundeni). Ca si variante puteti luat metroul pana la statia Titan iar apoi autobuzul 253 pana la Spitalul Fundeni. O alta varianta este sa luati de la Obor troleibuzul 66 pana la avion iar apoi 182 pana la Spitalul Fundeni.
Puteti vedea locatia pe Google Maps la adresa http://goo.gl/maps/TJdsX .

Atmosfera o sa fie intretinuta de plusandrei si ciresharii (techno).

O sa ne puteti sustine cumparand unul dintre produsele BAD Rally pe care le vom avea: tricouri fete/baieti (50 RON), tricouri polo fete/baieti (65 RON), totebag-uri (25 RON), creioane (5 RON sau 3 la 10 RON), coastere (5 RON)

Va asteptam cu drag!

http://www.badrally.ro/
http://www.facebook.com/badrally
http://unitedwheelers.blogspot.ro/
https://soundcloud.com/plusandrei
https://soundcloud.com/ciresharii

Search