Visul unor nopti de vara by handmade pentru suflet

Pe 5, 6 si 7 septembrie, Gradina Legere este spatiul in care vom pune in scena “Visul unor Nopti de Vara” by Handmade pentru Suflet, incepand cu ora 18:00 si pana tarziu in noapte. Sarbatorim cu mare fast sfarsitul verii, cu muzica buna, cu handmade si bio, cu ateliere de creatie, cu premii si multe alte surprize.

Va propunem sa va petreceti alaturi de noi ultimele seri ale acestei veri, sa va delectati cu o limonada, sa admirati, sa cumparati si de ce nu, sa va jucati. In cadrul work-shop-urilor puteti crea chiar voi accesorii handmade unicat, sub atenta indrumare a artistilor. 

Va invitam sa sprijinim impreuna o cauza nobila – Centrul Maternal “Casa Agar”, care adaposteste, sustine si reintegreaza in societate mame si copii care trec prin perioade grele. Puteti afla mai multe despre aceasta actiune de la reprezentatul Centrului Maternal ce se va afla alaturi de noi.

Fie ca doriti sa cumparati produse handmade si bio, sa participati la work-shop sau la tombola, sau sa sprijiniti o cauza nobila, Visul unor Nopti de Vara este evenimentul de la care nu trebuie sa lipsiti. Va asteptam pe toti cu drag sa ridicam cortina.

Search