Decapitated si Medeia alaturi de Children Of Bodom la Bucuresti

Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), CHILDREN OF BODOM se intoarce la Bucuresti pe 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013” pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).  

Evenimentul va avea loc la Turbohalle in Bucuresti, iar alaturi de CHILDREN OF BODOM vor urca pe scena DECAPITATED din Polonia si MEDEIA din Finlanda  

Intemeiata in 1996, formatia poloneza DECAPITATED s-a remarcat de la inceput drept o deschizatoare de drumuri in genul death-metal tehnic, destul de putin abordat pana in momentul respectiv. Anul 2013 aduce foarte multe concerte pentru formatia poloneza, care pleaca la drum impreuna cu Lamb of God si Children of Bodom. Si romanii vor avea ocazia sa-i vada live pe Decapitated, in calitate de opening-act pentru celebra formatie finlandeza CoB.

Formatia MEDEIA a luat nastere in anul 2002 in Tampere si este considerata una dintre cele mai semnificative trupe din noul val de metal finlandez. Albumul de debut al nordicilor, „Quantum Holocaust: World Domination” (2006), a primit numai recenzii pozitive si a descris perfect stilul Medeia: proaspat, dur, bogat in continut si nesupus compromisurilor. Trupa a lansat pana acum 3 albume de studio, primite cu recenzii entuziaste. Medeia se va alatura formatiei Decapitated, in calitate de opening-act pentru concertul Children of Bodom de la Bucuresti, de pe 12 noiembrie 2013.  

Reamintim ca inca 8 pass-uri pentru meet & greet si 13 CD-uri „Relentless Reckless Forever” mai sunt disponibile pentru cei care achizitioneaza bilete la pretul promotional de 89 lei. Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa achizitioneze un bilet si sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.  

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:  

  • 89 lei – primele 100 de bucati (extragere pass-uri10 meet & greet);
  • 98 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013;
  • 115 lei – biletele achizitionate in ziua concertului.

Search