Mai sunt doar 500 de bilete disponibile pentru concertul Helloween – Gamma Ray

Am intrat in linie dreapta pentru cel mai asteptat concert din primavara lui 2013! Daca pana acum doar am fredonat piese precum „I Want Out”, „Forever And One (Neverland)”, „Future World”, „If I Could Fly”, sau „To The Metal”, „Heavy Metal Universe”, „Heaven Or Hell”, „Majesty”, in scurt timp le vom putea canta impreuna cu formatiile Helloween si Gamma Ray.

A ramas mai putin de o luna pana la concertul Helloween – Gamma Ray ce va avea loc in data de 16 martie 2013 la Bucuresti si doar 500 de bilete disponibile, din totalul de 1500. Organizatorii mentioneaza ca dupa epuizarea acestora evenimentul nu va fi mutat intr-o alta locatie si nici nu va fi suplimentat numarul de bilete.  

De asemenea, nu uitati ca aveti sansa sa ii cunoasteti pe cei de la Helloween, prin intermediul celor 5 pass-uri speciale Helloween, care vor fi acordate celor mai norocosi fani de la extragerea din 27 februarie 2013.

„Straight Out Of Hell”, lansat pe data de 18 ianuarie 2013, a fost produs alaturi de Charlie Bauerfeind in studioul Mi Sueno. Charlie a mai lucrat cu formatia Helloween in trecut, dar si cu formatii precum Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.

Despre acest album nou puteti afla amanunte intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Maximum Rock AICI. Andi Deris, protagonistul interviului, a dezvaluit, printre altele, ca una dintre surprizele de care publicul din Romania va avea parte este o piesa cantata de catre Helloween impreuna cu fostul chitarist al formatiei, Kai Hansen, actualmente chitarist si vocal in Gamma Ray.

Tracklisting „Straight Out Of Hell”:
01. Nabataea
02. World Of War
03. Live Now!
04. Far From The Stars
05. Burning Sun
06. Waiting For The Thunder
07. Hold Me In Your Arms
08. Wanna Be God
09. Straight Out Of Hell
10. Asshole
11. Years In World
12. Make Fire Catch The Fly
13. Church Breaks Down
14. Another Shot Of Life (Bonus track pt editia limitata)
15. Burning Sun (versiune Hammond; dedicata lui Jon Lord – Bonus track pt editia limitata)

Videoclipul piesei „Nabataea”, piesa extrasa de pe acest nou album, poate fi urmarit mai jos.  

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.  

Concertul va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:  

  • 87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!;
  • 97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2012;
  • 110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

Pagina evenimentului de pe Facebook poate fi accesata AICI.

Search